Atgriezties pie raksta

« Nacionālā apvienība un Zaļā partija vienojas par kopīgu darbu

2017. gada 12. jūnijā, 09:39, Politika
Ogrenet

Komentārirādīt komentārus augošā secībā

Howard • 2018. gada 16. maijā, 10:39
Vai jums ir nepieciešams biznesa vai personīgais aizdevums? jā; Sazinieties ar mums tagad pa e-pastu: jerryloans2@gmail.com
Biznesa vai personīgā aizdevuma piedāvājums. • 2017. gada 12. jūlijā, 17:15
Laba diena, Es esmu kungs. Justinas Viljamss no ALASKA PĀRTRAUKUMA APMAKSĀŠANAS INTL. Atrodas Texas, ASV. Mēs esam Private Money Aizdevēji, kas vēlas sazināties ar personām un uzņēmumiem, kuriem nepieciešama finansiāla palīdzība. E-pasts: unique2aal@gmail.com Minimālais finansējums: € 10,000.00 Maksimālais finansējums: 500 000 000,00 eiro Mēs piedāvājam tādas neskaitāmas funkcijas kā: Ātrie apstiprinājumi Elastīga atmaksa līdz 180 mēnešiem Ļoti konkurētspējīga procentu likme Nesarežģīti aizdevuma dokumenti Pārredzamība bez slēptiem maksājumiem Un jūs varat aizņemties līdz EUR 500 000 000,00 Atmaksa sākas 3 mēnešus pēc aizdevuma izmaksāšanas Elastīgas drošības iespējas Mēs piedāvājam arī biznesa uzsākšanas aizdevumus, konsolidācijas aizdevumus, individuālos aizdevumus, hipotekāros kredītus, uzņēmumu aizdevumus, projektu finansēšanu. Visi ar procentu likmi 3,2% gadā, 100% finansējums ar maksimālo 15 gadu aizdevuma termiņu. Ja jums ir mazāk nekā ideāls kredīts vai kredīts bez kredītkartes un vēlaties izvairīties no liela procentu likmju kredītu izsniegšanas, ALASKA MORTAGE LENDING INTL ir lieliska izvēle. Mēs varam nodrošināt ātru naudas aizdevumu. Mēs piedāvājam globālu finanšu drošības risinājumu. Jūtieties brīvi rakstīt atpakaļ, lai iegūtu vairāk informācijas par šo piedāvājumu. Sveicieni, ALASKA MORTAGE LENDING INTL. Amerikas Savienotās Valstis E-pasts: unique2aal@gmail.com      Kungs Justin Williams Way N. 2710, Building N.1212, Qurum 29, PO Box 213 Muscat PC: - 100   P saglabājiet koku. Lūdzu, neizdrukājiet šo e-pastu, ja vien jums patiešām nepieciełams Tava sirdsapziņa
Dace • 2017. gada 14. jūnijā, 20:22
Invalīdam---- Vai tev netika no tā pīrāga, kāds gabals, cik zinu, tad Vecziediņai, gan nav ko kaunēties, ja viņa kaut kur iet ciemos, tad par savu naudu, nevis no domes maka velk ārā, bet gan savu godīgi nopelnīto, ka bez puķēm vai kāda našķa viņa ciemos nav gājusi. Tā ka ievelc vien savu asti kājstarpē un labāk paklusē
Invalīdam • 2017. gada 14. jūnijā, 20:22
Arī parunāties reizēm nepieciešams,jo es esmu viens.
Invalīdam • 2017. gada 14. jūnijā, 16:41
Jā Vecziediņa kā zīgerists aiziet uz Indraniem uz svētkiem ar kliņģeri un skaisti parunā un invalīdi domā, ka viņa ir vienigā, kura saprot invalīdus. Smieklīgi.
Invalīds • 2017. gada 14. jūnijā, 15:55
Vecziediņas kundze ir vienīgā kura ir spējīga vadīt sociālo sfēru,jo viņa ir vienīgā,kas ļoti labi saprot invalīdus un kas invalīdam ir nepieciešams.
dadzim • 2017. gada 13. jūnijā, 20:30
Tavs Ogres novads nu gan ir pagātne, jo neviens normāls cilvēks Ogrē vairs nebalso par smajokošiem komunistiem un viņu pakaļskrējējiem, kuri vispār neko citu nemāk, kā tikai taisīt naudu sev no nodokļu maksātāju līdzekļiem. Jā, Ogrē būtu bijis labāk, ja te vēlēšanās būtu piedalījusies Bordāna partija, bet acīmredzot šis miests ir tik korumpēts un netīrs, ka te nebija iespējams pat savākt sarakstu ar cilvēkiem, kuru mērķis būtu tiesiskums un godīga strādāšana cilvēku labā.
dadzis • 2017. gada 13. jūnijā, 19:59
Pilnībā piekrītu acīgajam un ja vēl nebūtu anti reklāmas tad ticiet, Ogres novadam būtu 6 vietas bez kāda administratīvā resursa!!!! Vēl ir jautājums par pārbēdzējiem Ceplīti,Tamani kas notika, ko ieguva ilgtermiņā??? Vēl diviem bēdzējiem izskatās straujš noriets!
Labvēlis • 2017. gada 13. jūnijā, 18:40
Neiesaku Vecziediņas k-dzi atstāt opozīcijā, katrs tavs nedarbs un tādu ir daudz, tiks atšifrēts un aizpravīts pēc piederības, jo visriņķī viņai Ogrē ir draugi, kuri visu zina par Tevi , kur tu sev taisi lielo piķi un vari mājās taisīt svinības, ka visa Ogre dimd. Nav jau svarīgi, kā novēlē, bet gan saskaita balsis, tu esi pastrādājis vareni, ko solīji to paveci!!!
Jaa • 2017. gada 13. jūnijā, 16:05
Smieklīgais tas, ka sestdien Ogres teātra svētki ar "Skroderdienām" notiek Suntažos. Es jau saprotu, ka novads ir liels, bet mākslīgi izveidots un nekad cilvēki Ķeipenē un Ogrē nesajutīsies kā viena liela ģimene. Tagad tikpat mākslīgi taisa pasākumus. Kā cilvēki no Ogres uz Suntažiem nokļūs? Pat nemēģinās. kaut kā šķērsām viss. Un par tiem plaši reklamētajiem pasākumiem uz peldošās skatuves piekrītu - kam tie domāti?
Neko sev, visu tautai! • 2017. gada 13. jūnijā, 14:07
Re kur Lielvārdes Āboliņa seši domubiedri tā kā drusku sašņorēti! Vai ta pats uz brīvām kājām? Jā 200 ļimaki liela nauda, katrs grib kādu drusciņu.., arī man gribētos.
taisnīgais • 2017. gada 13. jūnijā, 12:44
Ne Dimantu jādzen prom, bet Helmani, muļķu bars vēl nav sapratis, kas ir kas. Ogrē ne kultūras pasākumu visām vecuma grupām , ne pilsēta tiek izpušķota svētkos. Tukš vasara. Uz salas notiek koncerti, bet kam tie domāti? Vo bija svētki, kad estrādē notika pasākumi, neviens pasākums nestāv blakus. Muļķus ievēl atbildīgos par pasākumiem, tāpēc tāds rezultāts. Pat ziemas laikā teātra izrādes tādas , uz kurām reti var aiziet un atpūsties. Nudien , tik liela pilsēta un kultūras nekādas. Tas , kas notiek uz upes , tas tikai kādai saujiņai, un fīrera logu priekšā. Gan jau velns paraus šitos darboņus , ticat man un iegaumējiet.
ха ха • 2017. gada 13. jūnijā, 07:22
>>>Pilsone:- Ура,ты заслужила место впереди очереди,для передачки в тюрьму твоему кумиру ХЕЛМИСУ.
PIlsonim • 2017. gada 13. jūnijā, 06:10
Laikam esi ko sajaucis. Pagaidām neviena vaina nav pieradīta un nevines nav notiesāts. Patin atpakaļ filmu!
pilsone • 2017. gada 12. jūnijā, 22:34
pilsonim- un cik reizes bija tiesāts Lembergs,vienalga Ventspils vēlē tikai viņu,ja tu nesaproti kas ir Ogre saimnieks labāk nerakstītu glupības,
ko nu mudiet? • 2017. gada 12. jūnijā, 21:31
Zaļajiem Ogres novadā šoreoz ir visu laiku labākais rezultāts. Kādreiz tikai pa vienam deputātam bija - vispirms Auziņš, tad Millers, bet abas reizes pateicoties balsu pirkšanai. Pirms četriem gadiem - divi (Pūķe un Mangulis), bet nu jau visi trīs.
Dots devējam • 2017. gada 12. jūnijā, 20:30
Mangulis zaudēja tikai tāpēc, ka sašmucējās ar visām mūzikas skolas nebūšanām. Punkts visam bija sievas - varaskāras neprofesionāles iebīdīšana mūzikas skolas direktores amatā. Pēc tam fiktīvais darbinieks drauģelis Bumbieris, par kura eksistenci neviens skolotājs ilgi nenojauta, līdz džeks reāli izgāzās, drausmīgi neprofesionāli un ar kļūdām vadot koncertu skolā pirms vēlēšanām. Visi vecāki raustījās smieklu konvulsijās.
acīgais • 2017. gada 12. jūnijā, 19:51
Es tiešām nesaprotu, par ko NA sajūsminās. Ka strādās kopā ar partiju, kas pašvaldību vēlēšanās piedzīvojusi totālu izgāšanos? Zaļo rezultāti ir kauns un negods, zemāk vairs krist nemaz nav iespējams. Padomājiet - Zaļo līderis Mangulis bija domes priekšsēdētājs visus pēdējos gadus, dižojās medijos un dižojās skaistos izdevumos pirms vēlēšanām. Un rezultātā domē ieguva 3 vietas - tieši tikpat, cik partija "Ogres novadam". Partija, kurai nebija nekādu iespēju medijos skaidrot savu pozīciju, bet gluži otrādi - Bartkevičs un "Ogres novadam" tika zākāta un kritizēta, cik nu spēka. Bez iespējas atspēkot visas ķengas. Un ieguva tikpat vietu, cik Manguļa komanda. Bet Helmanis protams izvēlas zaudētājus. Jo ar tādiem vieglāk manipulēt.
vēlētāja • 2017. gada 12. jūnijā, 18:58
Egil, tikai tu vari ieviest domē dzelžainu kārtību. Dimantu ārā cik vien ātri var!
Vita • 2017. gada 12. jūnijā, 17:51
Miller, tu gadījumā neesi kaut ko salietojies?
«« Iepriekšējā lapa — pavisam 3 lapas — Nākamā lapa »»

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet