Atgriezties pie raksta

Jūlijas pieredzes stāsts ES fondu projektā "Proti un dari"

Jūlija stāsta par savu pieredzi un iespaidiem, piedaloties projektā Proti un dari, ko finansē Eiropas Sociālā fonds:

"Kad pieteicos projektam, nebūt necerēju, ka mani uzņems, jo man bija palicis pavisam maz laika līdz brīdim, kad vairs neatbilstu projekta vecuma ierobežojumam. Bet tad pienāca diena, kad saņēmu mentores zvanu un piedāvājumu iestāties projektā. Protams, piekritu. Tāda iespēja! To nevar laist garām! Un tad sākās haoss manā galvā, kas tā jau tur bija, bet nu šis haoss tika sapurināts. Tik daudz ideju, vēlmju, plānu, bet kā lai to visu sakārto? Un iespējas, ko piedāvā šis projekts ir tik daudz. Es pati nevarēju aptvert, ar ko sākt un ko darīt, bet tad, izklāstot projekta vadītājai un mentorei savas haotiskās domas, man piedāvāja aiziet uz kouču, kas palīdzēja saprast, ko tieši es vēlos, kas man dara prieku, kādu būs mani ieguvumi, kā sakārtot domas, saplānot darāmo darbu un īstenojamo ideju secību. Šīs nodarbības man palīdzēja saprast un iepazīt sevi. Tāpat projekta laikā pilnveidojos, apmeklējot sevi interesējošus kursus un apmācības, piedalījos pieredzes apmaiņās, ieguvu jaunu paziņu loku, lietderīgus kontaktus, jaunas idejas.


Esmu ļoti pateicīga mentorei un projekta vadītājai par sniegto atbalstu, par sapratni, izpratni un pretimnākšanu. Mentores pieeja atbalsta sniegšanai bija pozitīva un radoša. Pārsteidza fakts, ka esam domubiedri daudzās jomās, kas atviegloja komunikāciju. Jutos saprasta un patiesi atbalstīta. Negaidīju, ka šādā projektā mentore un vadītāja tik ļoti iedziļināsies manās vajadzībās un problēmās, meklējot iespējas tās atrisināt.


Kolosāls projekts, kas sniedz iespējas jauniešiem attīstīt un pilnveidot sevi. Vieta un laiks, kad veidot savu nākotni. Sirsnīgs paldies par man doto iespēju!"


Saistītie raksti:


Lielvārdes jauniešus aicina piedalīties projektā "Proti un dari" šeit:


Elīnas Grejas pieredzes stāsts ES fondu projektā "Proti un dari" šeit:


 

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/ogre/izglitiba/47622

2020. gada 15. augustā, 09:59, Jauniešiem
ogresnovads.lv

Par šo rakstu vēl nav saņemts neviens komentārs.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet