Atgriezties pie raksta

Ogres novada Jauniešu dome iepazīstina deputātus ar jauno logo Foto

16.jūlijā Ogres novada Jauniešu domes vadītāja Annija Šķēle un Ogres novada izglītības pārvaldes jaunatnes lietu speciāliste Dace Nikolaisone iepazīstināja Ogres novada pašvaldības domes deputātus ar jauniešu domes izveidoto logo.

2019. gada novembrī Ogres novada pašvaldības domes deputāti apstiprināja Jauniešu domes nolikumu, kurā noteikti Jauniešu domes darbības mērķi, uzdevumi un tiesības, sastāvs un darbības reglaments. Iepriekš Jauniešu dome bija Ogres Bērnu un jauniešu centra struktūrvienība, kuras uzdevumi tikai daļēji sakrita ar Jaunatnes likumā noteiktajiem. Pēc reorganizācijas Jauniešu domes darbību ikdienā koordinē un atbalsta Ogres novada izglītības pārvalde.


 Pirms prezentācijas D.Nikolaisone iezīmēja, ka jaunais logo ir kā atskaites punkts jaunām idejām un darbiem. Kopā ar domubiedriem logo izstrādāts teju trīs mēnešus un jau pilsētas svētkos to paredzēts izmantot kā reprezentācijas materiālu.


A.Šķēle uzsvēra, ka jaunais logo ir veidots pēc modernā minimālisma principa, kas jauniešus šobrīd ļoti piesaista. Tam ir izstrādāti vairāki krāsu varianti, ko varēs pielāgot pēc nepieciešamības.


Jauniešu dome ir nepieciešama, lai izpildītu Jaunatnes likumā noteiktos nosacījumus, kā arī nodrošinātu Ogres novada pašvaldības jauniešu interešu pārstāvniecību un vajadzību aizstāvību. Jauniešiem ir iespēja īstenot savas iniciatīvas un piedāvāt problēmu risinājumus, sagatavojot priekšlikumus Ogres novada pašvaldības domei lēmumu pieņemšanā, īpaši nodrošinot bērnu un jauniešu intereses.

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/ogre/izglitiba/47367

2020. gada 17. jūlijā, 08:48, Jauniešiem
www.ogresnovads.lv

Par šo rakstu vēl nav saņemts neviens komentārs.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet