Atgriezties pie raksta

Sporta diena bērniem un jauniešiem "Jāņa Čakstes prospekta festivāls"

Šī gada 18. jūlijā no plkst. 11.00 līdz 21.00, Jāņa Čakstes prospektā 16 un 16a, Ogrē, notiks sporta diena bērniem un jauniešiem "Jāņa Čakstes prospekta festivāls". 

Diena iesāksies ar rīta rosmi, turpināsies ar sporta aktivitātēm: florbolu, streetbola elementiem un orientēšanos, kā arī jautrām stafetēm. Noslēgumā pēc apbalvošanas dalībnieki ir aicināti uz kopīgu pikniku un muzicēšanu, demonstrējot savu talantu.  


Pasākuma mērķis ir radīt vēlmi vairāk pievērsties fiziskām aktivitātēm brīvā dabā, komunicēt ar vienaudžiem, aktīvi un jautri pavadīt brīvo laiku kopā sportojot un popularizējot Ogres novadā iemīļotus sporta veidus (florbolu, basketbolu, orientēšanos);  satikties, iepazīties un saliedēties, kā arī veicināt Ogres novada bērnu un jauniešu brīvā laika pavadīšanas kvalitātes dažādošanu un uzlabošanu. 


Visas dienas garumā no plkst. 11.00 līdz 21.00 par dalībnieku uzmundrināšanu un muzikālo pavadījumu rūpēsies DJ Gustavs Ze. 


Nolikums un pieteikuma anketa pieejama ŠEIT. 


Sīkāku informācija pieejama, rakstot: iveta.zugre@gmail.com, vai zvanot projekta koordinatorei Ivetai Žugrei: 29468386. 


Pasākuma organizatora Facebook saite:  


Jauniešu iniciatīvas festivālu rīko SIA "OAP Birojs" - uzņēmums, kas piedāvā bērnu nometņu, radošo darbnīcu, dažādu sporta un atpūtas pasākumu organizēšanu, sadarbībā ar aktīviem jauniešiem un sporta mīļotājiem. 


Pasākums tiek organizēts un finansēts Ogres novada pašvaldības projekta konkursa "Radoši – Aktīvi – Darbīgi – Izglītojoši – Ogres novadam!" ("R.A.D.I. – Ogres novadam") ietvaros. 


Informāciju sagatavoja projekta koordinatore Iveta Žugre

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/ogre/izglitiba/47276

2020. gada 7. jūlijā, 09:28, Jauniešiem
ogresnovads.lv

Par šo rakstu vēl nav saņemts neviens komentārs.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet