Atgriezties pie raksta

Jaunieši piedalās volejbola sacensībās "Volejbols vieno" Suntažos

5.jūlijā noslēdzies otrais posms skolu jauniešu volejbola sacensībās "Volejbols vieno", kurš tiek organizēts projektu konkursa "Radoši – Aktīvi – Darbīgi – Izglītojoši – Ogres novadam!" ("R.A.D.I. – Ogres novadam") ietvaros.

Mainīgie laika apstākļi šajā posmā nelutināja- reti saules stari mijās ar dažāda stipruma lietu un tikpat mainīgas sekmes bija vērojamas Suntažu vidusskolas un internātpamatskolas volejbola laukumos. Dienas garumā tika aizvadītas 55 spēles un sadalīti medaļu komplekti trīs grupās. 


7.-9.kl. grupā meitenēm 1.vieta Gitai Vītolai un Elizabetei Ratkevičai, 2.v. Silvai Osei un Angelīnai Binderei, 3.v. Martai Ramonai Graudiņai un Danielai Lambertei. 


7.-9.kl. grupā zēniem 1.v. Ralfam Spārniņam un Renāram Hugo, 2.v. Artūram Rogam un Raivo Zanderam, 3.v. Mikum Vabelam un Aigaram Rutkam. 


Vidusskolas MIX grupā 1.v.  Montai Antonovičai un Kristeram Samam, 2.v. Beātei Baumeisterei un Arnoldam Polim, 3.v. Ērikai Bogdanovai un Emīlam Smilškalnam. 


Noslēdzošais posms 12.jūlijā Madlienas vidusskolas sporta bāzē. Šaja posmā izšķirsies arī kopvērtejuma medaļu komplekts, kurā tiek vērtēti divu labāko posmu rezultāti un šobrīd situācija ļoti līdziga vairakām komandām. 


Paldies volejbola treneriem - Miervaldim Līcītim, Artūram Mangulim, Rihardam Bondarenko un Suntažu vidusskolai par sacensību posma uzņemšanu.  


Informāciju sagatavoja Rita Pučekaite

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/ogre/izglitiba/47271

2020. gada 6. jūlijā, 18:50, Jauniešiem
ogresnovads.lv

Par šo rakstu vēl nav saņemts neviens komentārs.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet