Atgriezties pie raksta

Bezmaksas izglītojošs un aizraujošs vasaras piedzīvojums jauniešiem

Šajā vasarā Ogres jauniešu iniciatīvas biedrība "TALANTU KALVE" sadarbībā ar Ogres novada pašvaldību realizē projektu "DZĪVOT ZAĻI!". 

Projekta ietvaros tiek rīkots pilnībā apmaksāts pasākumu kopums: pārgājiens, 2 dienu telšu piedzīvojums pie jūras un 5 dienu nometne Ogrē (dienas nometne) Ogres 1. vidusskolas 6. līdz 8. klašu grupas izglītojamiem jauniešiem.


Vasaras piedzīvojuma programma 


Reģistrēšanās pieteikums


Pieteikšanās atvērta līdz 2020. gada 19. jūnijam vai līdz visas dalības vietas aizņemtas. 


Programmu īsteno Ogres jauniešu iniciatīvas biedrība "TALANTU KALVE", kuras galvenais mērķis ir veicināt jauniešu iniciatīvas un līdzdalību lēmumu pieņemšanā un sabiedriskajā dzīvē, kā arī atbalstīt jauniešus, veicinot uzņēmības, iniciatīvas un jaunrades garu, izmantojot neformālās izglītības metodes. 


Sīkāku informāciju jautājiet, rakstot: talantu.kalve@gmail.com, vai zvanot projekta koordinatorei Ivetai Žugrei, 29468386. 


Biedrības Facebook saite: www.facebook.com/TalantuKalve


Programmu atbalsta PuMPuRS, kas ir Izglītības kvalitātes valsts dienesta īstenotais ESF projekts Nr.8.3.4.0/16/I/001 "Atbalsts priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas samazināšanai". Vairāk informāciju var atrast: www.pumpurs.lv 


Informāciju sagatavoja Ogres jauniešu iniciatīvas biedrība "TALANTU KALVE".

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/ogre/izglitiba/47110

2020. gada 16. jūnijā, 00:10, Jauniešiem
ogresnovads.lv

Par šo rakstu vēl nav saņemts neviens komentārs.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet