Atgriezties pie raksta

Ogres biznesa inkubatorā Ogres 1.vidusskolas skolēni tiekas ar Banku augstskolas pasniedzējiem Foto

7.februārī Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Ogres biznesa inkubatorā notika informatīvs seminārs par finansēm, to pareizu ieguldījumu, biznesa riskiem, izglītību, biznesa mērķiem un citiem svarīgiem jautājumiem.

Semināru organizēja Ogres 1.vidusskolas 12. klašu skolnieces - Ance Mistre, Katrīna Eglīte, Rebeka Ašmane, Laura Luīze Āboliņa, Sintija Aperāne, sociālā projekta "Atceries rītdienu" ietvaros.


Seminārā ar informāciju dalījās trīs brīnišķīgi lektori, tika pieaicināti finanšu speciālisti no Banku augstskolas – risku vadības un  apdrošināšanu studiju programmas direktors Māris Krastiņš un asociētais profesors Jānis Grasis, kā arī uzņēmuma "Fika" dibinātāja Baiba Ozoliņa, kuri dalījās pieredzē, informēja par studijām Banku augstskolā, kas sekmētu veiksmīgas karjeras attīstību, kā arī par finanšu ieguldījumiem, aizņēmumiem un sava uzņēmuma veiksmīgu izveidi. 


M.Krastiņš semināra laikā atzīmēja, ka LIAA Ogres biznesa inkubatorā jaunieši ir ļoti perspektīvi un motivēti īstenot savas biznesa idejas. "Man ir prieks, ka šādā saulainā piektdienā jūs visi esat šeit. Tas parāda to, ka jūs tiešām esat ieinteresēti izveidot labu karjeru," sacīja M.Krastiņš.


"Man ļoti patika pasākums, uzzināju daudz jauna par to kā plānot savu laiku, uzstādīt mērķus un pareizi aizņemties naudu. Organizētājas bija atsaucīgas un pretimnākošas. Bija padomāts arī par uzkodām un aktivitātēm. Paldies!" - par savu pieredzi dalījās pasākuma apmeklētāja Daniela Džeina Skutule.


Pasākuma norisi nodrošināja sadarbības partneri - uzņēmumi "Fazer" un "Fika", kuri parūpējās par gardām uzkodām, kā arī Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Ogres biznesa inkubators, kurš nodrošināja skaistās telpas semināra norisei.

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/ogre/izglitiba/45963

2020. gada 8. februārī, 13:00, Jauniešiem
Ogrenet

Par šo rakstu vēl nav saņemts neviens komentārs.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet