Atgriezties pie raksta

AirBaltic Ogrē aicina uz atlases dienu potenciālajiem stjuartiem

Latvijas lidsabiedrība AirBaltic 10. janvārī organizē Stjuartu atlases dienu Ogrē, kur gaidīts ikviens, kurš vēlas kļūt par daļu no uzņēmuma lidmašīnu apkalpojošā personāla komandas. Pasākums notiks Nodarbinātības valsts aģentūrā, Rīgas ielā 14, Ogrē plkst. 10.00.


 

AirBaltic viceprezidente personāla vadības jautājumos Alīna Roščina norāda: "Turpinot stiprināt pozīcijas tirgū un strādājot pie tā, lai sniegtu pasažieriem augstākā līmeņa pakalpojumus, AirBaltic meklē jaunus talantus. Mēs piedāvājam iespēju saņemt stjuartu sertifikātu vien pēc diviem mēnešiem, kuru laikā AirBaltic nodrošina stipendiju un dzīvesvietu Rīgā, kur notiks apmācības." 


AirBaltic aicina ikvienu motivētu darba meklētāju ar savu CV un personu apliecinošu dokumentu apmeklēt Stjuartu atlases dienu. Stjuartu atlases dienas galvenais mērķis ir atrast labākos kandidātus, kas pievienotos godalgotajai lidsabiedrības stjuartu komandai, kā arī iepazīstināt kandidātus ar lidsabiedrības stjuartu vakancēm un sniegt papildu informāciju par AirBaltic no stjuartu perspektīvas, sniedzot informāciju par lidsabiedrību, tās floti un moderno lidojumu apkalpes centru. 


AirBaltic piedāvā iespēju apgūt stjuarta profesiju astoņu nedēļu apmācībās bez iepriekšējās pieredzes, nodrošinot stipendiju un dzīvesvietu Rīgā. Topošo stjuartu apmācību grupa tiek komplektēta katru mēnesi. AirBaltic piedāvā darba iespējas arī pieredzējušiem stjuartiem. 


Stjuarta amatam ir vairākas priekšrocības, piemēram, progresīva atalgojuma sistēma, elastīgas darba stundas, mūsdienīga galvenā biroja ēka ar plašu, īpaši veidotu lidojumu apkalpes centru, ceļošanas iespējas sev un ģimenei, kā arī starptautiska darba pieredze un nākotnes perspektīvas komerciālās aviācijas nozarē. Lai iegūtu papildu informāciju par darbu airBaltic, kandidāti var apmeklēt lidsabiedrības darba sludinājumu mājaslapu www.airBaltic.com/cabin-crew. 


AirBaltic nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas un Viļņas, piedāvājot ērtus savienojumus no Rīgas uz plašo galamērķu klāstu lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos. 


Par AirBaltic īsumā:


AirBaltic (AIR BALTIC CORPORATION) ir viena no punktuālākajām lidsabiedrībām Eiropā, kas savieno Baltijas reģionu ar 70 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. AirBaltic ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 80% akciju, bet Larsam Tūsenam ar viņam pilnībā piederošu SIA Aircraft Leasing 1 pieder aptuveni 20%. AirBaltic flotē ir 38 lidmašīnas: 22 Airbus A220-300, 4 Boeing 737 un 12 Bombardier Q400 NextGen. AirBaltic ir saņēmusi vairākus starptautiskus apbalvojumus par izcilību, inovatīviem pakalpojumiem un saviemsasniegumiem, pateicoties veiksmīgai uzņēmējdarbības restrukturizēšanai. 2017. gadā lidsabiedrība saņēma CAPA apbalvojumu kā gadareģionālā lidsabiedrība, bet 2018. gadā AirBaltic tika apbalvota ar ATW Tirgus līdera balvu. 2019. gadā airBaltic saņēma Airline Strategy Nozareslīderības balvu (Sector Leadership Award).


Informāciju sagatavoja Alise Briede, Korporatīvās komunikācijas vadītāja, e-pasts: pr@airbaltic.lv

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/ogre/izglitiba/45641

2020. gada 7. janvārī, 10:05, Jauniešiem
AIR BALTIC CORPORATION

Jaunākie komentāri

NVA Ogres filiāle • 2020. gada 9. janvārī, 10:16
Tikšanos ar AS ”Air Baltic Corporation” pārstāvjiem var apmeklēt jebkurš interesents, kurš vēlas strādāt gaisa kuģu stjuarta profesijā (pēc apmācībām). Prasības darbam uzņēmumā ir - labas anļu valodas zināšanas, laba fiziskā sagatavotība. Plašāka informācija par vakanci ir pieejama https://cvvp.nva.gov.lv/#/pub/vakances/242852520.
>>juris • 2020. gada 8. janvārī, 14:19
atpalicis esi! Māki tikai dīvānā bezdēt un bulkas, šašlikus, sušus ar piegādi mājās rīt, tāpēc skauž, ka fiziskais zemāks par zemu un pat par lidmašīnu podu berzēju strādāt nederīgs esi!
? • 2020. gada 8. janvārī, 07:29
Par to, ka motivācijai jābūt?

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet