Atgriezties pie raksta

Ogresgala Tautas namā notiks skautu un gaidu nodarbības

19. septembrī Ogres novada pašvaldības dome pieņēma lēmumu par Ogresgala Tautas nama Lielās zāles nodošanu bezatlīdzības lietošanā biedrībai "Latvijas skautu un gaidu centrālā organizācija" Ogresgala 5.skautu un gaidu vienības nodarbībām.


 

Skautu kustība ir visu pasauli aptveroša jauniešu organizācija, kuras mērķis ir attīstīt jauniešiem un bērniem fiziskās iemaņas, prātu un pacelt garīgo vērtību skalu. Latvijas Skautu un Gaidu centrālā organizācijā (LSGCO) darbojās ap 800 aktīvu skautu un gaidu, kas regulāri, apmeklējot nodarbības un nometnes, attīsta sevī pašpaļāvību, vajadzību izzināt, gribu mācīties un prasmi dzīvot saskaņā ar dabu. Organizācijas misija ir iesaistot bērnus un jaunatni neformālās izglītības procesā, veidot vērtību sistēmu, kas balstīta uz skautu un gaidu likumiem un solījumu. Aktīvi darbojoties sabiedrības labā, dot iespēju gūt personisko piepildījumu un censties veidot pasauli labāku. Latvijas skautu un gaidu centrālā organizācijai no 2007.gada 28.jūnija ir piešķirts sabiedriskā labuma organizācijas statuss.


Lai veicinātu bērnu un jauniešu personīgo izaugsmi, attīstot viņos nepieciešamās dzīves prasmes un iemaņas, Ogresgala 5.skautu un gaidu vienībai bezatlīdzības lietošanā ir nodota Ogresgala Tautas nama (Bumbieru iela 9, Ogresgals, Ogresgala pagasts) Lielā zāle, garderobes un koplietošanas telpas, kuras var tikt izmantotas nodarbībām saskaņā ar grafiku no 2019. gada 5. oktobra līdz 2020. gada 23. maijam.

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/ogre/izglitiba/44735

2019. gada 20. septembrī, 08:55, Jauniešiem
ogresnovads.lv

Jaunākie komentāri

Vilhelmīne • 2019. gada 22. septembrī, 17:27
Vai, vai, vai! Nu tik jāsargā augļu dārzi!
Runcis • 2019. gada 21. septembrī, 06:22
Zeķes jau ar ada, slēgts dāmu pulciņš, toties ar sabiedrikā labuma statusu. Ideja jau laba, bet.... Pāris sejas un nekas nemainas gadiem.
>www • 2019. gada 21. septembrī, 06:01
Kur dejotāji maksā par telpām?

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet