Atgriezties pie raksta

Šīs vasaras pēdējā nedēļas nogalē norisinājās jauniešu diena BEZ PANIKAS

31. augustā, Ogres pilsētas centrā norisinājās jauniešu diena BEZ PANIKAS, kuras ietvaros bija iespēja sportot, piedalīties dažādās radošās aktivitātēs, diskusijās, klausīties mūziku un vienkārši lieliski pavadīt laiku kopā ar draugiem. Aicināts tika ikviens jaunietis, gan ogrēnieši, gan pilsētas viesi.

Diena sākās ar svinīgu atklāšanu, pēc kuras notika programmā ieplānotās aktivitātes. Radošie prāti varēja piedalīties zīmēšanā ar koordinātēm, gūt pozitīvu emociju lādiņu kopā ar improvizācijas teātra lieliskajiem aktieriem no "ĀrprāTS", diskutēt, uzklausīt, uzdot jautājumus trim sabiedrībā zināmām dāmām - Kristīnei Krēvicai, Kristīnei Beitikai un aktrisei Antai Aizputei. Dāmas runāja par šī brīža aktuālajiem jautājumiem - interneta vidi, medijiem, karjeru, jauniešu iespējām, grūtībām, kā arī dalījās ar savu pieredzi. 


Pasākuma laikā bija iespēja apmeklēt arī hennas stūrīti, kurā jaunietes piedāvāja apgleznot rokas, kā arī foto būdu, kur varēja uzņemt bildi, kas atgādina par krāšņi pavadītu dienu.


Aktīvākie pasākuma dalībnieki pierādīja sevi sportā- ielu basketbola un florbola turnīrā, disku golfā, lāzer tagā. Dienas otrajā daļā komandas tika apbalvotas. Pavisam apbalvoja 18 komandas dažādās vecuma grupās.


Vakarā, Kultūras nama Vasaras dārzā norisinājās brīvdabas kino seanss "Blakus", uzreiz pēc tā, Ogres skvērā uzstājās jauniešu grupa "Carnival Youth", kur varēja izdejoties un lieliski pavadīt šīs vasaras pēdējo vakaru.


Pasākumu organizēja Ogres Jauniešu dome sadarbībā ar Lielvārdes Jauniešu domi, Ogres novada pašvaldību, Lielvārdes novada pašvaldību, Ogres novada Kultūras centru, "Rags BB" biedrību, florbola komandu "Ogres vilki", Ogres skautu un gaidu 5. vienību un "Ogres Ezīti miglā".


 

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/ogre/izglitiba/44554

2019. gada 2. septembrī, 13:27, Jauniešiem
Ogrenet

Par šo rakstu vēl nav saņemts neviens komentārs.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet