Atgriezties pie raksta

Jaunieši 29. maijā aicināti apgūt vizuālā satura veidošanu

Jauniešiem 29.maijā plkst. 16 Ogres tehnikumā ir lieliska iespēja gūt ieskatu dažādās digitālajās kompetencēs, kas var noderēt nākotnes profesijas izvēlē.

Galvenās apmācību tēmas:


Vizuālā satura veidošana (darbs ar grafiskajām programmām);


Informācijas atlasīšana.


Apmācības vadīs Ogres tehnikuma pasniedzējs Armands Pučs, kurš ne tikai pastāstīs par to, kā efektīvāk meklēt informāciju, bet arī iemācīs, kā izveidot savu plakātu, infografiku vai kādu citu vizuālo materiālu.


Aicinām piedalīties jauniešus vecumā no 16 līdz 25 gadiem. Pieteikšanās mācībām līdz 28. maijam, rakstot uz e-pastu ieva.svede@ogresnovads.lv.


Projekta "Digitālās kompetences darba tirgū" ietvaros jūnijā notiks vairāki pasākumi, tie norisinās no 23. maija līdz 26. jūnijam. Informācija par nākamajām apmācībām sekos. Apmācības  tiek īstenotas Erasmus+ projekta “Digitālās kompetences darba tirgū: bezdarba samazināšanai jauniešu vidū (jauniešiem ar ierobežotām iespējām)” (“Digital competences for new jobs: young people (with fewer opportunities) fight unemployment – DC4JOBS”) ietvaros.


24. maijā projekta pārstāvji tikās ar Ogres novada Jauniešu domes dalībniekiem, lai pastāstītu par gaidāmajām apmācībām, kurās varēs iegūt vērtīgas darba tirgū un nākotnes profesijas izvēlē noderīgas digitālās kompetences (vairāk informācijas ŠEIT).

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/ogre/izglitiba/43972

2019. gada 28. maijā, 15:01, Jauniešiem
ogresnovads.lv

Par šo rakstu vēl nav saņemts neviens komentārs.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet