Atgriezties pie raksta

Vai ir zināms "saimnieks" šiem atkritumiem? Foto

Portāls ogrenet.lv ir saņēmis lasītāju vēstuli ar jautājumu: "Vai teritorijā, kura atrodas blakus Ogres zilo kalnu dabas parkam, kura tai skaitā ir arī "Natura 2000" teritorija izveidotais asfalta atkritumu poligons ir legāls? "

Mūsdienās ar vien aktuālāka kļūst atkritumu nogādāšana tiem paredzētajos punktos. Ik gadu, atkritumi tiek izmesti neatļautās vietās - mežos, pamestos privātīpašumos, pie brīvi pieejamiem konteineriem u.t.t.. 


Šobrīd, kad krīzes apstākļos valsts vides aizsardzībai būtiski samazina līdzekļus, iedzīvotājiem jāņem groži savās rokās - jārūpējas un jāuzrauga apkārtējā vide. Vides aizsardzības klubs aicina katru Latvijas iedzīvotāju pievērst uzmanību tam, kas notiek jūsu apkārtnē un aizdomu gadījumā ziņot atbildīgajām valsts vai pašvaldību iestādēm vai zvanīt uz Vides aizsardzības kluba Zaļo telefonu 67226042.


Lai aktualizētu šo tēmu, portāls ogrenet.lv aicina nebūt vienaldzīgiem pret dabas piesārnošanu un aicināt arī citus izturēties atbildīgi pret dabu.


 

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/ogre/atbildam/48318

2020. gada 30. oktobrī, 15:11, Viedokļi un intervijas
Ogrenet

Jaunākie komentāri

ja • 2020. gada 4. novembrī, 08:40
Ta bus visas... vietas ari ar mebelem ,,, jo jau konteineri ir piebasti ar mebelem,, bet neviens jau nevedis vedis metis mežos
Tīnūži • 2020. gada 1. novembrī, 22:49
Kauns visa Ikšķiles novada priekšā. Kauns , ka atdevu savu balsī par Trapiņu un Hartmani. Visa Ikšķile runā , kā deputāti zog! Trapiņam un Bērziņai ir karjēras par kurām netiek maksāti nodokļi. Hartmanim noteikti atlec no šīm afērām ? Ikšķiles bandītiskais grupējums , kas cīnās par Ikšķiles neatkarību lai varētu nesodīti apzagt valsti. Kauns par jums nelieši. Neatkarībā no Ogres bija vajadzīga lai pa kluso fenderētu. Nožēlojami Jūs esat visus piemānījuši.
<Jānim • 2020. gada 1. novembrī, 07:53
Tāpēc Trapiņš, Martinsons, Hartmanis ir pret ATR jo tad visas šādas “SAIMNIEKOŠANAS” pēdas nāks gaismā. Es biju labākās domās par Hartmani. Aiztāvot Trapiņa afēras Hartmaņa virsnieka mundieris tiks notraipīts. Vēsturē šī komanda ieies kā sūdabrāļu savienība? Kā var apzagt bērnus savā novadā?

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet