Atgriezties pie raksta

« Ziema un ielu uzturēšanas darbi turpinās

2021. gada 17. februārī, 09:51, Aktualitātes
ogresnovads.lv

Komentārirādīt komentārus augošā secībā

ladavrkk • 2021. gada 20. februārī, 11:43
Сeкс знакoмствa. Cнять любую дeвкy и тpaxнyть теперь проще простого - без дeнeг и oтношeний, эти дeвyшки пpoсто любят сeкc и дaют вcегда, пoпробyй бecплатнo ----- http://srt.vg/sesix
To Toms • 2021. gada 18. februārī, 23:01
Par Millera kungu katru velēšanas gadu vits stāsts tas ir atkarīgs no partijas
Toms • 2021. gada 18. februārī, 15:50
Ja papēta sociālos tīklus, atklājas diezgan dīvainas lietas par mūsu slavenāko politiķu savstarpējām attiecībām. Piemēram. R.Pabrieža nez kāpēc izrāda ļoti lielas simpātijas pret E.Helmani, D.Kļaviņu un I.Skudiķi. Savukārt E.Helmanis pret I.Skudiķi vienaldzīgs, bet pret D.Kļaviņu ļoti pretim nākošs. Savukārt D.Kļaviņa pret I.Skudiķi vienaldzīga, arī pret R.Pabriežu vienaldzīga, bet pret E.Helmani labvēlīga. Paņemsim tādu odioza personu kā R.Millers. Pret E.Helmani it kā noskaņots ļoti negatīvi, bet vienlaikus ir atrodama arī pozitīva attieksme. Nevar saprast vai R.Millers ir pielīdējs tā pat kā R.Pabrieža? Vai arī sevī apjucis cilvēciņš ar nestabilu psihi? Pie kam R.Millers daudzviet pauž ļoti izteiktu naidu pret Vienotību kā partiju un tās vadītājiem [Kariņu, Reiru], bet pret D.Kļaviņu ….. neko, klusums?! – it kā viņas nebūtu. Ir atrodamas arī citas dīvainības. Nez kā viņi – draugi(?), konkurenti(?) – sagrupēsies uz vēlēšanām un pēc vēlēšanām.
Es nebalsošu • 2021. gada 18. februārī, 15:10
par tiem, kuri atbalstīs traļi vaļi un strādās -naudu tērēs uz izrādīšanos!!
Hmm • 2021. gada 18. februārī, 14:20
Tas ir tas pats Rolands Millers, kam Suši vai kaut kāds tur restorāns pieder centrā un kas nemaksā par elektrību un dzīvo uz namsaimnieka tātad iedzīvotāju rēķina? Un kurš dod no augšas tādu rīkojumu no šitā neprasīt elektrības naudu jeb piesedz? Helmanis ar Grīnbergu.
atbilde • 2021. gada 18. februārī, 14:06
Es tikai par Rolandu Milleru balsošu! Par Cilvēcīgu Ogres Novadu!
mc • 2021. gada 18. februārī, 12:41
Ropažu mēra vietnieks Ivo Skudiķis (V) iesniedzis atlūgumu pārāk mazās algas dēļ, pavēstīja Ropažu novada pašvaldībā.
Par ko balsot • 2021. gada 18. februārī, 12:01
Vēlēšanas jau deguna galā. Ir tikai divas partijas un divi kandidāti par kuriem var balsot. Protams tā ir Nacionālā apvienība un Helmanis, kā arī Jaunā konservatīvā partija un Ivo Skudiķis. Par citiem nav vērts runāt, jo zagļi un korumpanti.
cilveks • 2021. gada 18. februārī, 08:13
Alkatigie brauka ar masinam uz musu rekina un viniem vienalga - padomajiet atri VELESANAS.
xx • 2021. gada 17. februārī, 20:10
Ogrē ietves ir vienkārši katastrofa...... Hulio izlien no midzeņa un paej pa trotuāriem kājelēm....
.. • 2021. gada 17. februārī, 16:24
Dome ir kalna galā kur visādi ieredņi strādā. Plus deputāti. Jā, jā - deputāti ir lēmējvara, bet ierēdņi ir izpildvara. Tautā visi kopā saukti par domi. Drīkst tā? Tad man paliek jautājums - Bužers palika tai barā, siltajā nodokļu naudas un Helmaņa ēnas siltumā?
Ieva • 2021. gada 17. februārī, 16:16
Paldies sētniekam, kas tīra gājēju ietvi gar dzelzceļu - ceļš no Ogres uz Jaunogres staciju. Ja visi tā strādātu, tad problēmu nebūtu!
Kādā domē? • 2021. gada 17. februārī, 15:48
Tu, aita, jel jēdz, kas ir dome?
.. • 2021. gada 17. februārī, 15:05
Bužers vēl domē? Bija runas pirms laika, ka iet prom. Tomēr palika siltajā siltumā?
Jā jā • 2021. gada 17. februārī, 15:02
Bužers tikai domā kā salikt kaut kādas ceļa zīmes ,bet ielas nedomā tīrīt,jo tā viena mašina tikai ber sāli un lāpsta ir visu laiku pacelta,laikam viņš nevar atškirt kas ir kas
JKP • 2021. gada 17. februārī, 14:32
Vai nebūs tomēr Helmanis vainīgs? Viņš sasēdinājis visos vadošajos amatos vienus vienīgus stulbeņus. Ko tu no stulbeņa paprasīsi? Neko! Varbūt kādam citas domas?
gājēja • 2021. gada 17. februārī, 13:34
Domāju,ka daudzi sētnieki strādā ļoti apzinīgi un domā par gājējiem ar ratiņiem un veciem cilvēkiem.Tomēr daudzi sniegu netīra ,tikai kaisa smiltis ar sāli,kas uz piepēdotās sniega kārtās izgrauž bedres,rada dubļu putru,un naktī piesalstot,rada veciem cilvēkiem mežģījumus,bojā apavus.Ietve uz TOP veikalu nav tīrīta nekad,ne ziemā,ne vasarā,kopš Tops ir atvērts.Parasti eju uz mežu staigāt,kur var pastaigāt,bet vakar apstaigāju Ogres prospektus.Nevarēju visur pastaigāt nemaz.Vai pašvaldības traktoriņš,nevarētu uzsnigušo sniegu notīrīt visos prospektos,kur staigā visvairāk-Tīnūžu,Mālkalnes( pretī Elvi veikalam gar aptieku nekad netīra),jo ne visiem sētniekiem ir vienādas prasības.Paldies sētniekiem par Ausekļa pr.,Vidus pr.,Lapu ielas teritoriju ,Zilo kalnu prospektu.Paldies sētniekiem,kas apzinīgi,godprātīgi jau agri pilda sava darba pienākumus!
katastrofa • 2021. gada 17. februārī, 10:30
attēlā redzamajā vietā - oi, oi, paskatieties cik tur braucamā daļa šaura, no ietves malas līdz braucamajai daļai kāds 1.5 metrs piemests ar sniegu. Daudzās vietās Ogrē var pabraukt tikai 1 mašīna, jo pretī braucošajai ir jāgaida. Nevar saprast, kas vainīgs - vai nu traktors neizbrauc pietiekošu platumu, vai arī setnieki met ar plašu vēzienu no ietves uz braucamo!

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet