Atgriezties pie raksta

Uzmanību vilciena Lielvārde – Rīga un Rīga – Krustpils pasažieriem

Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) epidemiologi, veicot epidemioloģisko izmeklēšanu,  noskaidrojuši, ka pasažieris, kuram apstiprināta Covid-19 infekcija, 7. februārī braucis ar vilcienu Lielvārde – Rīga (AS Pasažieru vilciens reisa nr. 6225), plkst. 13.32 no Lielvārdes līdz Rīgai.  

Sēdējis pēdējā vagonā un braucis atpakaļ ar vilcienu Rīga – Krustpils (AS Pasažieru vilciens reisa nr. 814), plkst. 15:30 no Rīgas līdz Lielvārdei, sēdējis pēdējā vagonā.


Visiem pasažieriem, kuri brauca minētajā datumā šajos maršrutos, ieteicams novērot savu veselības stāvokli. Ja tiek novēroti elpceļu infekcijas slimības simptomi ieteicams palikt mājās, sazināties ar savu ģimenes ārstu, lai izvērtētu veselības stāvokli. 


Atgādinām, ka šādos gadījumos ātrāk uzzināt, ka esi bijis kontaktā ar Covid-19 slimnieku var palīdzēt lietotne “Apturi Covid”. Izmantojot lietotni, varēsi savlaicīgāk izolēties, lai neapdraudētu ģimeni, kolēģus, draugus un pārējos iedzīvotājus.


Līdz 6. aprīlim ir paplašinātas iespējas veikt valsts apmaksātu testu uz Covid-19. Ja parādījušies slimības simptomi (akūtas elpceļu infekcijas pazīmes, paaugstināta temperatūra, ožas traucējumi, garšas izjūtas zudums u.c.), Covid-19 testu var veikt bez maksas un bez ārsta nosūtījuma. Plašāk lasiet SPKC vietnē šeit: 


Informāciju sagatavoja:Ilze Arāja,SPKC Komunikācijas nodaļas vadītāja

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/ogre/aktualitates/49117

2021. gada 9. februārī, 21:36, Aktualitātes
Ogrenet

Jaunākie komentāri

letiņš • 2021. gada 11. februārī, 17:56
Viltus ziņa cilvēku iebiedēšanai. Citādi nopirktās vakcīnas būs jāmet miskastē.
es • 2021. gada 11. februārī, 16:33
Cik tomēr stulbi ir cilvēki! Tik tizlus komentārus var rakstīt tikai 'šaurās pierītes'! TĀDIEM KRETĪNIEM TIEŠĀM VAJADZĒTU IZBAUDĪT ŠO SLIMĪBU REALITĀTĒ!!!
covids vilcienā • 2021. gada 11. februārī, 15:17
Kāda jēga no tādiem paziņojumiem, jo cilvēki parasti nepiefiksē, kurā vagonā viņi brauc...

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet