Atgriezties pie raksta

« Ogre solidarizējas ar Baltkrieviju Foto

2021. gada 7. februārī, 20:08, Aktualitātes
Ogrenet

Komentārirādīt komentārus dilstošā secībā

He • 2021. gada 7. februārī, 21:16
Pie Lukašenko stingrās rokas tādi Helmaņi rok kūdru. A te, "brīvajā un demokrātiskajā" Latvikā viņš var atļauties tiesāties nez cik gadus, shēmot un ņemties un algot Saulvežus Vārpiņus. Varat minēt 3 reizes, vai Lukašenko atļautu valsts pensijas 2 miljardus nozagt un iegrūzt privātbankā (mums tas notika - Parex), vai Lukašenko atļautu OIK shēmu savā valstī, vai Lukašenko atļautu Briselei mācīt kā dzīvot. Bet redz viņš ir tas sliktais "diktators". Kārtīgs saimnieks, kas valstī nodrošina kārtību un nelokās.
to he • 2021. gada 7. februārī, 21:29
Daudz tu ko zini kas notiek Belarusijā. Kaimiņam vienmēr zāle zaļāka un lēnāk aug.
Pazīstu dažus baltkrievus • 2021. gada 7. februārī, 22:24
Tak te visi tikai grib izzagt to Baltkrieviju. Cik man pazīstami baltkrievi un esmu par protestiem runājis, neviens negrib gāzt Lukašenko. Drīzāk te grib gāzt Lukašenko, lai Baltkrieviju varētu izzagt, tāpat kā šeit viss izzagts un ieķīlāts. Pat zeme, nemaz nerunājot par ēkām un mežiem, jau pārdota ārzemniekiem. Zeme, kas ir katras valsts pamats, par ko vecietēvi ir cīnījušies un krituši. Nesen viens zviedrs pārdeva otram zviedram gandrīz 2% no valsts teritorijas! Tas tikai liecina cik ļoti viss ir izzagts. Man tā izskatās, ka tagad daudziem ir izmisums, jo paši dēļ saviem nesenajiem vārdiem un darbiem pret Lukašenko, ir zaudējuši tirdzniecību un tranzīta kravas, tāpēc tāds izmisums un "solidarizēšanās", jo cerība ka gāzīs tur valdību un nākošā visu izpārdos. Un neinteresē kā tur dzīvo kaut kādi baltkrievi bet interesē tikai nauda.
Ha • 2021. gada 7. februārī, 22:36
Kamēr Baltijas valstīs tiek ieviesti OIK (Latvija), slēgta sava vienīgā atomelektrostacija (Lietuva), dēļ CO izmešiem aizliegts kurināt ar savās valstīs iegūstamu kurinamo elektrostacijas (Igaunija, degslāneklis), un elektrība tiek iepirkta no citām valstīm, radot tur darbavietas, tikmēr Baltkrievija ir uzbūvējusi savu atomelektrostaciju, lai būtu lēta elektrība. Baltkrievijā darbojas mašīnbūve, traktorbūve, vagonbūve, attīstīta lauksaimniecība, IT sektors. Protams te nekas cits neatliek, kā tikai riet uz attīstīto kaimiņu.
ха ха • 2021. gada 8. februārī, 07:27
Как только где то появляется шуцманская вонь- Огре тут как тут, во главе с больным, криминальным руководством. какя связь между Огре и Белоруссией? Лучше бы,тогда уж отметили День независимости Зимбабве. ха,ха. ну а Лукашенко молодец! Давит этих пиндосовских рабов,только писк стоит. Кстати ваш премьер то же из этих. Смотри чего тут понаделал. гы,гы.
komandantstunda • 2021. gada 8. februārī, 07:43
cik protokolu sastādīts tiem, kuri aizgāja un apskatījās? iekasētā nauda jāsūta baltkrieviem
HE-1 • 2021. gada 8. februārī, 08:10
Bet pie mums ir arī viens BALTKRIEVS kuŗs ir izpircis 40% vairāk Ogres! Helmanis ,Bartkevičs rullē?????????????????????????????
... • 2021. gada 8. februārī, 09:11
Tak te blakus rakstā ir runāts par latviešu pastalvergu, kas no "brīvās" Latvijas aizmukusi vergot uz ārzemēm. Bet viņa redz bļaus, ka Lukašenko ir diktators un jāgāž - lai pie varas nākošie "demokratizatori" dažos gados visu izzagtu, izshēmotu, aizvērtu Baltkrievu rūpnīcas un arī viņi kļūtu bomži savā zemē un nāktos mukt strādāt uz ārzemē, lai tai pastalai nebūtu garlaicīgi vienai tai trimdā.
OGRE • 2021. gada 8. februārī, 12:20
Jautājums domei. Kad beidzot tiks sakārtota Ogres 1. vidusskolas ēdnīcas ventilācija? Nauda tam visam iztērēta, bet nestrādā. Laikam uz skolu jāsauc BezTabu un Darba Inspekcija. Lai paskatās, kādos apstākļos jāstrādā cilvēkiem.
ha ha • 2021. gada 8. februārī, 23:35
Helmanis solidarizējas ar visiem laupītajiem- Baltkrievijas, Ukrainas drauģeļiem. Āfrikas pirātiem, afgāņu džihādistiem.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet