Atgriezties pie raksta

Ogre solidarizējas ar Baltkrieviju Foto

Atsaucoties baltkrievu demokrātiskās kustības līderes Svetlanas Tihanovskas un iniciatīvas grupas aicinājumam, šovakar līdz ar citām pasaules pilsētām, Baltkrievijas Solidaritātes dienas akcijā, atbalstu pauž arī Ogre, izgaismojot Loka tiltu Baltkrievijas neatkarības simbola - baltsarkanbaltā karoga krāsās.

Kā norāda Ogres novada domes priekšsēdētājs Egils Helmanis: "Atbalstot šo akciju mēs parādam, ka Ogrei tāpat kā daudzām citām pilsētām pasaulē, rūp Baltkrievijas liktenis".


Tihanovska uzrunājusi starptautisko sabiedrību, aicinot Baltkrievijas draugus 7.februārī paust atbalstu baltkrievu tautas cīņai par brīvību, taisnību un demokrātiju. Tāpat Tihanovska aicināja piedalīties solidaritātes akcijā vairākos veidos - rīkot solidaritātes pasākumus, sūtīt vēstules politieslodzītajiem Baltkrievijā, izgaismot ēku fasādes Baltkrievijas neatkarības karoga krāsās, vai arī rakstīt ziņas un uzņemt video, tos publicējot sociālajos medijos ar tēmturi "#StandWithBelarus".

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/ogre/aktualitates/49102

2021. gada 7. februārī, 20:08, Aktualitātes
Ogrenet

Jaunākie komentāri

ha ha • 2021. gada 8. februārī, 23:35
Helmanis solidarizējas ar visiem laupītajiem- Baltkrievijas, Ukrainas drauģeļiem. Āfrikas pirātiem, afgāņu džihādistiem.
OGRE • 2021. gada 8. februārī, 12:20
Jautājums domei. Kad beidzot tiks sakārtota Ogres 1. vidusskolas ēdnīcas ventilācija? Nauda tam visam iztērēta, bet nestrādā. Laikam uz skolu jāsauc BezTabu un Darba Inspekcija. Lai paskatās, kādos apstākļos jāstrādā cilvēkiem.
... • 2021. gada 8. februārī, 09:11
Tak te blakus rakstā ir runāts par latviešu pastalvergu, kas no "brīvās" Latvijas aizmukusi vergot uz ārzemēm. Bet viņa redz bļaus, ka Lukašenko ir diktators un jāgāž - lai pie varas nākošie "demokratizatori" dažos gados visu izzagtu, izshēmotu, aizvērtu Baltkrievu rūpnīcas un arī viņi kļūtu bomži savā zemē un nāktos mukt strādāt uz ārzemē, lai tai pastalai nebūtu garlaicīgi vienai tai trimdā.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet