Atgriezties pie raksta

Februāra sākumā tiks demontēts Egļu ceļš

Jau otro gadu pēc kārtas, gaidot Ziemassvētkus, Ogres iestādes un uzņēmumi piedalījās pilsētas rotāšanā, izdekorējot kādu sevis izvēlētu eglīti.

Dažādās vietās pilsētas teritorijā tika izdekorētas 20 eglītes, veidojot 14 km garu pastaigu maršrutu, - Egļu ceļu. Visu decembri un janvāri pilsētā mirdzēja izrotātās eglītes, radot svētku sajūtu un prieku. 


Svētki ir aizvadīti, un 1. februārī tiks uzsākta egļu ceļa demontāža, savukārt pārējās dekorācijas pilsētā – Katrīnas I kariete, eņģeļi pie baznīcām, Kristus dzimšanas ainiņa, izgaismotā gājēju iela, tiks demontētas pēc Valentīna dienas. 


Ogres novada pašvaldība pateicas ikvienam, kas iesaistījās Egļu ceļa projektā: Ogres novada Kultūras centram, PII "Strautiņš", SIA "Ogres namsaimnieks", Tūrisma, sporta un atpūtas kompleksa "Zilie kalni" attīstības aģentūrai, PII "Dzīpariņš", Jaunogres vidusskolai, PII "Zelta sietiņš", biedrībai "Rēgi MC", SIA "Ķilupe", SIA "Lidl Latvija", kafejnīcai "O’street", Ogres Mūzikas un mākslas skolai, SIA "RERE Būve", Ogres rajona slimnīcai, Ogres sākumskolai, SIA "Binders" un Ogres Valsts ģimnāzijai.

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/ogre/aktualitates/49028

2021. gada 27. janvārī, 15:08, Aktualitātes
ogresnovads.lv

Jaunākie komentāri

arī vērotāji • 2021. gada 30. janvārī, 12:22
Arī paldies par skaisto Ogri. Vismaz viens gaismas stars pandēmijā. Katrs pats var izvēlēties laiku, kad par to priecāties...
vérotája • 2021. gada 30. janvārī, 11:28
Paldies par skaisti saposto pilsētu, par to, ka skaistākie elementi paliek līdz Valentīna dienai. Skaista ir mūsu Ogre. Paldies tiem, kas par to rūpējas.
nja • 2021. gada 29. janvārī, 23:08
Valsts cīnās ar vīrusu, bet pašvaldību vadītāji tik tupi un nesaprotoši, aicina cilvēkus pulcēties un lepojās redziet cik nodokļu maksātāju naudu es izmetu lai vīrus vairotos, esrunāju par vīrusu.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet