Atgriezties pie raksta

« Atklātā vēstule Latvijas Pašvaldību savienības vadītājam Video

2021. gada 27. janvārī, 07:41, Aktualitātes
ogresnovads.lv

Komentārirādīt komentārus augošā secībā

nu • 2021. gada 1. februārī, 09:00
vispār jau izglītības ministrijai budžetu piešķir visa valdība kopumā un apstiprina Saeima. Tai skaitā arī Helmaņa pārstāvētā NA. Tad par ko ir brēka?
xxx • 2021. gada 28. janvārī, 15:30
Девyшки ищyт мyжчин для xоpошoго ceкcа, если хочешь тpаxнyть красивую малышку (без дeнег), то тебе сюда----- http://srt.vg/sisky
. • 2021. gada 27. janvārī, 21:14
es gan gribētu dzirdēt unn redzēt to dokumentu, kur ministrija atsakās pildīt likumu. Domāju, ka drīzāk kāds te nav iesniedzis datu atjauninājumus, norādot skolēnu skaitu, kurš ir kļuvis lielāks.
Cirvis • 2021. gada 27. janvārī, 20:48
Kāpēc, tā saucamie kungi tā necīnās tad, lai iedzīvotājiem kaut kas būtu lētāks, lai būtu mazāki izdevumi, lai mazāks NIN? Viss notiek vienos vārtos, savukārt tad kad pašiem kungiem kaut kas piesvilst, tad uzreiz raudāšana pa visu valsti. Pašvaldību skaitu vajadzētu 5 reizes samazināt, un tikpat samazināt pašvaldībā sēdošos (tā sauktos nodarbinātos). Lai kaut kas mainītos laikam vienreiz ir jāievēl tā sauktie populisti vai saskaņieši, savādāk šitie ir aizsēdējušies un jūtās neaizvietojami.
Ooo... • 2021. gada 27. janvārī, 12:10
Re kā cenšas! Tak jātiek pēc vēlēšanām atpakaļ pie kotlešu miljonmašīnas stūres!
Aiga • 2021. gada 27. janvārī, 11:55
Piekrītu Modrajam, par katru santīmu ir jācīnās!
Modrais • 2021. gada 27. janvārī, 10:41
Par katru santīmu ir jācīnās , jo kurš tad cits to darīs, tāpēc tika ievēlēts , un nau svarīgi par kādu summu ir runa(kuram 13000,00EUR) nau liela nauda, bet neiet runa par summas lielumu ,bet par to kāds var atļauties neiedot norunāto summu , un cerēt ka neviens par to nerunās, pareizi dara stāsta pa visu Valsti .Viņš neimitē , bet nebaidās prasīt to ,kas pienākas MŪSU BĒRNIEM. Atslēgas vārds ir nebaidās prasīt, tas ir viņš ''kalnā dzīvojošais'' kura vārdu skaļi izrunāt nedrīkst.
Juris • 2021. gada 27. janvārī, 10:25
Nu tagad redziet,, cik gudrs, cik izcils ir mūsu vadonis. Esam tik lepni....
... • 2021. gada 27. janvārī, 09:59
Vēršu uzmanību, ka visa trauksme ir par 13 000 euro. Tā neesot bijis runāts, Helmanis sašutis. Bet vai ir bijis runāts, ka Ogre, kas saņem naudu no pašvaldību izlīdzināšanas fonda, dzīvo kā dubajā un grasās būvēt zelta ostu Daugavā un opereti. Par nez cik miljoniem. Bet bez šiem objektiem mierīgi var iztikt. Bet tad redz čomi būvnieki netiks pie piķa un nedalīsies ar kotletēm. Tā bija runāts, vai ne? Tāpēc, lai kundziņu ievēlētu un tas tiktu pie kotlešu miljonmašīnas, vajag imitēt lielo cīņu par novadu un skaļi bļaut par 13 tūkstošiem eiro un zvanīt ministru prezidentam. Un protams, kladzināt to visu pa visiem medijiem. Es nemaz neprasīšu, vai tam fruktam nav kauna. Jo atbilde zināma.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet