Atgriezties pie raksta

Vairākos būvniecības objektos ir iestājies tehnoloģiskais pārtraukums

14. janvāra Ogres novada pašvaldības komiteju sēdes informatīvajā daļā Ogres novada pašvaldības izpilddirektors Pēteris Špakovskis iepazīstināja ar aktuālajiem būvniecības darbiem Ogres pilsētā.

Šobrīd atbilstoši laika apstākļiem vairākos būvniecības objektos ir iestājies tehnoloģiskais pārtraukums līdz brīdim, kad laika apstākļi būs piemēroti būvniecības darbu turpināšanai.


Tehnoloģiskais pārtraukums lielākajā daļā objekta ir iestājies aizsargmolā pie Ogres upes ietekas Daugavā. Šobrīd objektā notiek apgaismojuma izbūve. 


Darbi apturēti arī lielākajā daļā Birzgales ielas un Rožu ielā


Noslēgumam tuvojas Kadiķu ielas pārbūve, darbi ir praktiski pabeigti, šobrīd notiek objekta nodošana ekspluatācijā. 


Tehnoloģiskais pārtraukums ir iestājies arī Egļu ielas pārbūvē, līdz šim pabeigta lielākā daļa darbu. 


Arī Skolas ielas pārbūves projektā šobrīd ir tehnoloģiskais pārtraukums. 


Šobrīd apturēta ir arī jaunā gājēju tilta būvniecība pār Ogres upi teritorijā starp Jāņa Čakstes prospektu un Ogres ielu. Līdz šim ir pabeigti betonēšanas darbi un veikta nogāzes sakārtošana. 


Blaumaņa ielā ir veikti sagatavošanās darbi, uzstādītas zīmes būvniecības uzsākšanai, taču tiek gaidīti piemērotāki laika apstākļi šīs ielas pārbūves darbu veikšanai. 


Attiecībā uz iepirkumu "Gājēju ietves un veloceliņa posmā no Ogres līdz Ogresgalam būvprojekta izstrāde, būvniecība un autoruzraudzība" ir veiktas izmaiņas būvniecības projektā par autobusa pieturas izmaiņām, un tās šobrīd tiek saskaņotas. Darbi tiks uzsākti, tiklīdz iestāsties piemēroti laika apstākļi. 


Parka ielas posmā no Ceriņu ielas līdz Tīnūžu ielai ir daļēji izbūvēti ūdens kanalizācijas tīkli un lietus kanalizācijas tīkli. Šobrīd šajā objektā arī ir iestājies tehnoloģiskais pārtraukums. 


Atbilstoši laika grafikam norit Ogres Centrālās bibliotēkas būvniecības darbi - pašreiz notiek iekšdarbi, starpsienu izbūve, inženierkomunikāciju izbūve, grīdu betonēšana, kā arī ēkas autonomās apkures sistēmas pieslēgšana un izbūve. 


Turpinās jaunās ģimnāzijas ēkas un sporta ēkas projektēšanas darbi. Drīzumā tiks veikta būvniecības projekta ekspertīze, paredzams, ka martā varētu uzsākt būvniecības darbus. 

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/ogre/aktualitates/48926

2021. gada 14. janvārī, 19:17, Aktualitātes
ogresnovads.lv

Par šo rakstu vēl nav saņemts neviens komentārs.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet