Atgriezties pie raksta

Jaunieši sniedz palīdzību Covid-19 krīzes skartajiem visā Latvijā

Biedrība "Laiks Jauniešiem" jau no pirmā Covid-19 izplatības viļņa Latvijā sniedz palīdzību grūtībās nonākušām ģimenēm, cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem un vientuļajiem pensionāriem.

Palīdzība izpaužas bezmaksas pārtikas un nepārtikas paciņas veidā, kā arī nepieciešamības gadījumā cilvēkiem tiek piedāvāti dažāda veida lietotie apģērbi, apavi un sadzīves tehnikas iekārtas. 


Līdz 2020. gada nogalei palīdzības sniegšanas teritorija bija ierobežota, un biedrība sniedza atbalstu Bauskas, Iecavas, Ķekavas novados un Rīgas pilsētā, palīdzot vairāk nekā 5 000 cilvēkiem. Tā kā visa projekta īstenošanas laikā cilvēku saucieni pēc palīdzības palielinās un tiek lūgts atbalsts arī citos Latvijas reģionos, tika piesaistīti vairāk nekā 50 brīvprātīgie jaunieši. Komanda ir nolēmusi no 2021. gada sākuma turpmāk sniegt palīdzību visā Latvijas teritorijā pēc nepieciešamības. 


Galvenie projekta iniciatori un aktīvisti ir biedrības "Laiks Jauniešiem" biedri, kuri ir vecumā no 13 līdz 25 gadiem. Visus nepieciešamos projekta darbus – administratīvos, komunikācijas un praktiskos – veic jaunieši, kuri iegūst jaunas iemaņas un lielākā daļa no tiem pirmo reālo brīvprātīgo darba pieredzi, sniedzot atbalstu grūtībās nonākušiem Latvijas iedzīvotājiem. 


Jaunieši lūdz sabiedrību un uzņēmumus, kuriem ir iespēja palīdzēt, iesaistīties labdarības maratonā "Roku rokā" un sniegt atbalstu. Jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar biedrības "Laiks Jauniešiem" komunikācijas vadītāju Viktoriju Buhbinderi (25 661 765) vai rakstīt uz e-pastu info@laiksjauniesiem.lv


Aicinām līdzcilvēkus vērsties pie mums, ja jūs esat nonākuši krīzes situācijā vai arī jums ir zināmi kādi cilvēki, kuriem palīdzība ir nepieciešama. Biedrība "Laiks Jauniešiem" garantē informācijas konfidencialitāti un neizpaušanu trešajām personām bez to piekrišanas.


Rekvizīti:


Nosaukums: LAIKS JAUNIEŠIEM BIEDRĪBA


Reģistrācijas numurs: 4008296317


Konts: LV62HABA0551047710873


Mērķis: Labdarības maratonam "Roku rokā" 


Informāciju sagatavoja biedrības "Laiks Jauniešiem" valdes priekšsēdētājs Gints Jankovskis


www.laiksjauniesiem.lv


facebook.com/laiksjauniesiem

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/ogre/aktualitates/48914

2021. gada 13. janvārī, 10:56, Aktualitātes
ogresnovads.lv

Par šo rakstu vēl nav saņemts neviens komentārs.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet