Atgriezties pie raksta

Noslēgusies akcija "Shoe box 2020"

2020. gada decembrī Liene Vaskāne sadarbībā ar Ogres novada Sociālo dienestu organizēja ikgadējo labdarības akciju "Shoe box 2020", akcija notika nu jau septīto gadu pēc kārtas.

Tās laikā slepenie Ziemassvētku rūķi sagādāja dāvanas Ogres novada Sociālā dienesta redzeslokā esošiem bērniem, jauniešiem un vientuļajiem senioriem. 


Visu šo gadu laikā akcija kļuvusi atpazīstama un iecienīta Ogres iedzīvotāju vidū. Arī "Shoe box 2020" guva lielu atbalstu, neskatoties uz to, ka šis gads visiem bija savādāks un dīvains. Šoreiz mēs visi kopā sarūpējām nedaudz vairāk kā 200 dāvanas – 107 bērniem, jauniešiem un 99 senioriem. Daudzi dāvanu saņēmēji bija aizkustināti līdz sirds dziļumiem un ar asarām acīs teica Lielu Paldies. Visiem izbrīnu raisīja fakts, ka tādā laikā atrodas cilvēki, kas domā par citiem un pārsteidz tos. 


Akcijā pieteicās ap 60 slepenajiem Ziemassvētku rūķiem, tie bija – privātpersonas, ģimenes un kolektīvi, piemēram, Ogres Centrālā bibliotēka, Ogres novada Sporta centrs, basketbola klubs "Ogre", VPII "Strautiņš", veikals "Rabarbers" u.c. 


Paldies ikvienam, kurš atsaucās un atbalstīja šo jauko, par tradīciju kļuvušo Ziemassvētku labdarības akciju! 


Paldies visiem Ogres novada Sociālā dienesta sociālajiem darbiniekiem par dāvanu nogādāšanu ikvienam, kam slepenais Ziemassvētku rūķis bija sarūpējis pārsteigumu. Sociālie darbinieki bija tie, kas saņēma lielo paldies no cilvēkiem, redzēja katru prieka asaru. 


Paldies visiem, kas šajā ikgadējā labdarības akcijā iegulda daļiņu no sevis! 


Tiksimies "Shoe box 2021"! 


Informāciju sagatavoja Liene Vaskāne

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/ogre/aktualitates/48904

2021. gada 12. janvārī, 08:27, Aktualitātes
ogresnovads.lv

Jaunākie komentāri

mazais rūķis • 2021. gada 12. janvārī, 18:43
Un vislielākais paldies mūsu Lienei!

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet