Atgriezties pie raksta

"Viznīts" vēl visiem gaišus un mīlestības pilnus Ziemassvētkus! Video Foto

Ziemassvētki ir laiks, kad viens otram dāvinam prieku! Lai gan šogad Ziemassvētki ir citādi un mēs nevaram sanākt visi kopā, tomēr mēs varam dāvāt prieku un svētkus sev un citiem.

Ogres 1.vidusskolas bērnu un jauniešu deju kolektīvs "Viznīts", ievērojot visus valstī noteiktos ierobežojumus, joprojām turpina aktīvi darboties un dejot. Mēs zinam, ka, lai kādi ir apstākļi, kopā mēs tos varam izturēt, un arī šajā laikā varam radīt pozitīvas emocijas un daudz skaistu lietu. Ziemassvētkos allaž izdejojam dejas par Ziemassvētku tēmu un šis gads nav izņēmums. Svētkos ikkatram dejotājam gribas uzvilkt tautas tērpu un izdejot sev mīļas dejas, un arī šogad mūsu dejotāji uzvilka svētku tērpu, kas kaut nedaudz lika sajust to īpašo svētku sajūtu. Lai arī neierastākā veidā, bet tomēr kopā mēs esam sagatavojuši dejas, ar kurām vēlamies iepriecināt ikvienu šajā mums visiem ne vieglajā laikā.


Mazākie dejotāji tika filmēti atsevišķi pa vienam Ogres 1.vidusskolas aktu zālē, bet lielākie dejotāji par "skatuvi" šoreiz izvēlējās Ogres mežus, skolas stadionu un skaisti izgaismoto gājēju ielu, lai arī citiem  parādītu, cik skaistā vietā mēs dzīvojam. 


Ceram, ka mūsu mazo dejotāju sagatavotās Rūķu dejas un lielāko dejotāju sagatavotais priekšnesums, kurā - meitenes izdejo dažādus pamatsoļus no mūsu līdz šim dejotajām dejām, un puišu dumpinieciskais hip-hop priekšnesums arī citiem Ogres iedzīvotājiem nesīs prieku un palīdzēs izturēt šo mums visiem ne vieglo laiku.


Deja "Rūķa darbi"



Deja "Mazā rūķīša dziesmiņa" 



Deja "Ziemassvētku polk-hops" 



Apsveikumu sagatavoja: Daina Pelēce,Ogres 1.vidusskolas BJDK "Viznīts" vadītāja

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/ogre/aktualitates/48784

2020. gada 24. decembrī, 09:51, Aktualitātes
Ogrenet

Jaunākie komentāri

zika • 2020. gada 27. decembrī, 11:05
Malači bērni un skolotaja. Vismaz kādas kustības bērniem.
Lunis • 2020. gada 25. decembrī, 00:46
Vaareni

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet