Atgriezties pie raksta

Decembrī atceļ mācību maksu profesionālās ievirzes izglītības iestādēs

Ogres novada pašvaldības domes sēdē 30. novembrī deputāti lēma par mācību maksas noteikšanu Ogres novada pašvaldības profesionālās ievirzes izglītības iestādēs un maksas par šo iestāžu sniegtajiem interešu izglītības pakalpojumiem atcelšanu uz laiku, kamēr valstī noteikta ārkārtējā situācija un profesionālas ievirzes un interešu izglītības programmas tiek īstenotas attālināti un klātienē tikai individuāli.

Ņemot vērā valstī noteiktos pasākumus Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai un pamatojoties uz Ogres Mūzikas un mākslas skolas direktora Atvara Lakstīgalas un Ogres Basketbola skolas direktores Ilgas Neimanes iesniegumiem, dome nolēma:


atcelt un neiekasēt mācību maksu Ogres novada pašvaldības profesionālās ievirzes izglītības iestādēs un maksu par šo iestāžu sniegtajiem interešu un profesionālās ievirzes izglītības pakalpojumiem 2020. gada decembrī;


atcelt un neiekasēt mācību maksu profesionālās ievirzes izglītības iestāžu programmās un grupās par 2020.gada novembri Ogres Mūzikas un mākslas skolas interešu izglītības programmā mākslas jomā un Ogres Basketbola skolas sākuma sagatavošanas grupā;


noteikt mācību maksu 50% apmērā no personai aprēķināmās mācību maksas profesionālās ievirzes izglītības iestāžu grupās par 2020. gada novembri Ogres Mūzikas un mākslas skolas sagatavošanas grupām mūzikas jomā un Ogres Basketbola skolas pirmā apmācības gada meiteņu grupā. 


Saskaņā ar lēmumu Ogres novada pašvaldības centrālās administrācijas "Ogres novada pašvaldība" Finanšu nodaļai 10 darba dienu laikā no lēmuma spēkā stāšanās ir jāveic pārrēķins par mācību maksu Ogres lēmumā minētajās profesionālās ievirzes izglītības iestādēs un maksu par šo iestāžu sniegtajiem interešu izglītības pakalpojumiem 2020. gada novembrī.

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/ogre/aktualitates/48574

2020. gada 1. decembrī, 10:15, Aktualitātes
ogresnovads.lv

Par šo rakstu vēl nav saņemts neviens komentārs.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet