Atgriezties pie raksta

« Mājas aprūpes pakalpojums personu dzīves vietās Lielvārdes novadā deleģēts biedrībai "Latvijas Samariešu apvienība"

2021. gada 13. janvārī, 11:15, Lielvārdes novada jaunumi
lielvarde.lv

Komentārirādīt komentārus dilstošā secībā

drošības poga • 2021. gada 13. janvārī, 15:18
Nu tā,un atalgojums-smieklīgs.Un attieksme no vadības-tik dariet,par jebkādu cilvēcību variet piedomāt pašas.Stingri ieteiktu pārdomāt Samariešu darba segumu,jo tam vecajam cilvēkam,nepietiek ar to stundu,kas ir piešķirta.Ieskriet-izskriet nepārrunājot vairāk kā labdien un uzredzēšanos...Sociālā aprūpe neietver šādu pakalpojumu grozu-visa pamatā ir cilvēcība.To ko skaisti runā vadība,tas nu tā...batoniem ausīs...
? • 2021. gada 13. janvārī, 15:52
Vai Ogrē ari darbojas samariešu apvieniba?
!!!!! • 2021. gada 13. janvārī, 16:03
ir ir,pat ja namaldos lielais birojs,tur kur sociālie,tajā pašā mājā.
pele • 2021. gada 13. janvārī, 17:36
Jā , vārdu samarieši izrunājot vien metas slikti. Darba kvalitāte zem katras kritikas, bet kur vaina.... Iepirkumi- vislētākais lūk rezultāts. Ja aprūpētājam mēnesī maksā 34 euro par viena cilvēka aprūpi , bet darba lapā darbi neiedomājami, pārtika no jebkura veikala, bet visu nevar nopirkt vienā veikalā, logu mazgāšana. dzīvokļa mazgāšana, atkritumu izvešana, logu mazgāšana, mazgāšana vannā, vannas sagatavošana, nagu ragu griešana, biblioteku apmeklējumi, pasta pakalpojumu sniegšana, vēstules sūtījumi un tt. tas ir neiedomājami, pie kam ar savu transportu. Nekādi izdevumu netiek atmaksāti.
Maita • 2021. gada 14. janvārī, 15:43
Diemžēl šis darbs nav labi apmaksāts.Prasības augstas,samaksa maza.Arī paši aprūpējamie bieži vien nav nekādi "zelta gabaliņi".Ja netiks pārskatīta apmaksa,drīz viss paputēs.
ofwto3232 • 2021. gada 15. janvārī, 00:48
хочeшь тpаxнyть краcивую дeвкy?! Oдинoкие и Замyжниe oчень xoтят ceкca, здесь дают в пoпy и бeрyт в pот, без дeнeг и обязательств, все aнoнимнo и беcплaтнo, можешь убeдиться cам ----- http://srt.vg/club
ir laiks • 2021. gada 16. janvārī, 15:22
Ak,kādā nežēlastībā krituši Samarieši.Varbūt lai vadība palasa-nav dūmi bez uguns.Ir taisnība,ka tantes dod tos nabaga 2.euro un aprūpētāja smaidot paņem.Ir kad tiek pie īpašumiem,tas nekas,ka viss klusām... Neraksta jau tikai rakstīšanas pēc-aizdomājates lūdzu !
!!! • 2021. gada 17. janvārī, 02:44
Ja tiek konkursā piedāvātas izmaksas, par kurām nav reāli veikt pakalpojumu, tad kādam tas ir jāaptur un jāpārtrauc šī prakse. Kādam, kas ir sirdsapziņa. To pieļauj vismaz 4 puses- pakalpojuma pircējs, pakalpojuma piedāvātājs, sniedzējs un saņēmējs. Skaidrs, ka sniedzēji, kas strādā par nožēlojamu, nereālu algu un saņēmēji, kas ir aprūpējami, nebūs tie, kas cīnīsies par savām tiesībām. Bet pārējie taču ir izglītoti, paēduši cilvēki, kas redz, kas notiek?
****** • 2021. gada 17. janvārī, 16:51
Nelaime jau ir arī tā,ka bērni un mazbērni nerūpējas par saviem vis tuvākajiem.Kas jums liedz būt klāt un palīdzēt bez tiem 2 eiro,kas starp,citu šai tantei ir liela nauda.Un kas liedz mīlēt savus vecos cilvēkus,tad arī mantojumus nevajadzēs zaudēt un nevieni Samarieši,nedz kāds cits pie viņiem nepiekļūs.Vai zinat,ka ir valstis kurās nevajag pansionātus,nevajag Samariešus un vēl daudz ko citu nevajag,jo jaunā paaudze tiek audzināta cieņā un godbijībā pret veciem cilvēkiem.Ne jau apņirgāšanā,nievāšanā,vienaldzībā,bet godbijībā.Nav ne viena,kurš nebūs vecss un zemeslode ir apaļa un karmas likumus neviens nav atcēlis.Viss ir vienkārši-kā mēs šodien pret viņiem,tā vecumdienās citi pret mums.
kauns • 2021. gada 18. janvārī, 19:24
Lasot šo visu-pārņem jocīgas sajūtas.Vecos cilvēkus aprūpē Samarieši...Tā nav aprūpe,bet īss brīdis pie šī vecā cilvēka.Nenosodiet to darbinieku,kas dara šo darbu,jo laukos jau tā darba nav...Par to kontingentu tā ir,kā ir...Nenosodiet arī bērnus,mazbērnus-laiks tāds,visi skrien pa darbiem,pelna dienišķo maizi...Āmen...
:( • 2021. gada 19. janvārī, 08:37
Jā, Latvijā labplājības jomā lietoto vārdu "aprūpe" sen būtu jāizstāj ar "apkope", kas atbilst realitātei.
komentārs • 2021. gada 19. janvārī, 09:45
Te diskusija iet ne pa jokam.Tik klusībā gribas cerēt,ka Samariešu vadība arī pārlasa un izdara secinājumus,vai vismaz sociālie dienesti,kas deliģē Samriešus,šo dabu veikt.Vai tiešām neizdra secinājumus?Vai tiešām tik tālu visi nodzīvojušies,ka papīram lielāks spēks,kā dzīvam cilvēkam?Uz kurieni pasaule iet...Nekas vairs nav pēc dabas likumiem,bet pēc cilvēka alkatīgā prāta un ne visai loģiskā sprieduma tieši aprūpes jomā.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet