Atgriezties pie raksta

Biedrība "Visa Veida Kustība" aicina iesaistīties labdarības akcijā "Palīdzi četrkājainajam draugam!"

Lielvārdes novada nevalstiskā organizācija biedrība "Visa Veida Kustība" (VVK), kura nodarbojas ar dažādu pasākumu organizēšanu un rosina iedzīvotājus pievērsties aktīvam dzīvesveidam, Ziemassvētkos vēlas iepriecināt patversmē dzīvojošos kaķus un suņus.

"Mēs kustamies un no tā gūstam gandarījumu, tad nu palīdzēsim, lai mūsu četrkājainie draugi arī var kustēties ar prieku," aicina labdarības akcijas organizatori. "Latvijas dzīvnieku patversmēs mitinās vairāki simti suņu un kaķu - bez mājām, bez barības, nosaluši, noklīduši ķepaiņi. Daudzi pamesti un cietuši negadījumos. Viņiem varam palīdzēt arī mēs, kuri saprot, kas ir draudzība un uzticība. Palīdzēsim ķepaiņiem!"


Akcijas organizatori aicina no 1. līdz 21. decembrim pievienoties VVK labajam darbam "Palīdzi četrkājainajam draugam!"


Lai piedalītos akcijā, jāsarūpē dāvana kādam no dzīvnieku patversmē dzīvojošajam iemītniekam un jānogādā vienai no atbildīgajām personām. Ziemassvētku rūķu kontakttālruņi: 28765400 (Dace) un 29571247 (Agris).


Dāvanas, ko vēlas saņemt ķepaiņi:


1) suņu pavadas pastaigām 3m brezenta ar elipses klipsīti, kas atveras uz iekšpusi;
2) ēdambļodas – vislabāk tās, kas ir trapeces veidā ar platumu uz apakšu (lai negāžas apkārt). Vēlams metāla, jo tās visizturīgākās un ērti mazgāt un dezinficēt;
3) vienmēr aktuāli ir labas kvalitātes suņu konservi, piemēram, Carno vai Rinti, ko dod maziem, slimiem vai veciem dzīvniekiem; suņu kārumi – sausie kaltējumi (cīpslas, kuņģi, peņi utt);
4) kurināmās granulas, ko izmanto kaķiem pakaišiem. Tie ir lēti, ērti un ekonomiski;
5) tuvojoties ziemai, aktualitāte nr.1 vienmēr ir sausa malka patversmes "rijīgajam" malkas katlam;
6) spēļmantiņas suņiem un kaķiem, kā arī kaķu tualetes un smiltis neierobežotā daudzumā;
7) jebkura veida makulatūra – tā vajadzīga vienmēr, jo derīgo ( avīzes, kartoni) izmanto paklāju veidošanai uz betona, flīžu grīdām.


Visas sarūpētās dāvanas organizatori pēc 21. decembra nogādās dzīvnieku patversmē, informējot par to akcijas dalībniekus.


Savukārt līdz 10.decembrim  organizatori gaidīs bildes un video, kur redzami akcijas dalībnieku četrkājainie mīluļi (ar vai bez saimniekiem), lai taptu video Ziemassvētku noskaņās.

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/lielvarde/48627

2020. gada 6. decembrī, 08:57, Lielvārdes novada jaunumi
Ogrenet

Jaunākie komentāri

svetamanakina • 2020. gada 10. decembrī, 21:34
CEKC Знaкoмствa - здеcь все девки дaют в пoпу и бepут в pот, бeз дeнeг и oтношeний, все бeсплатнo и анoнимнo! Зaxоди и выбeрай дeвку ----- http://nah.uy/eksuxx
mahinators • 2020. gada 7. decembrī, 09:47
Kas tev liek domāt, ka es dzīvoju Ogrē?
Vai... • 2020. gada 7. decembrī, 07:53
jūs ziniet, ka Ogres patversme šobrīd atrodas Ķekavas novada ,,Mežavairogos''- tā kā nekur jūs nevariet aiziet, tikai aizbraukt (38 km no Ogres- vienā virzienā) Vau, vau

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet