Atgriezties pie raksta

Lielvārdes novada pašvaldība sveic pašvaldības policijas darbiniekus Policijas darbinieku dienā

Atzīmējot Policijas darbinieku dienu, kuru pasaulē un Latvijā atzīmē 5. decembrī, šodien, Lielvārdes novada pašvaldības pārstāves Lielvārdes novada domes priekšsēdētājas vietniece Vita Volonte un izpilddirektore Inga Reķe sveica Lielvārdes novada pašvaldības policijas darbiniekus viņu profesionālajos svētkos, pasniedzot pašvaldības apbalvojumus "Pateicība" un sveicamrakstus pašvaldības policijas darbiniekiem.

Lielvārdes novada pašvaldības apbalvojumu "Pateicība" par priekšzīmīgu dienesta pienākumu veikšanu, augstu profesionalitāti un sasniegtajiem darba rezultātiem, saņēma Lielvārdes novada pašvaldības policijas priekšnieks Artis Mundurs un inspektori: Emīls Mamedovs, Mārtiņš Ratnieks un Vilis Mežinskis.


Sveicot svētkos, pašvaldības pārstāves izteica lielu prieku par Pašvaldības policijas darbu un komandu, kas strādā atbildīgi un saliedēti, jo sevišķi šajā sarežģītajā pandēmijas laikā, kas uzliek vēl papildus pienākumus sabiedriskās kārtības nodrošināšanā mūsu novadā, kā arī atzinīgi uzteica šogad uzsākto preventīvo darbu novada skolās.


Lielvārdes novada pašvaldības policijas darbinieki 2020. gada ikdienā, kas tika aizvadīta pandēmijas gaisotnē, profesionāli un nesavtīgi veica sabiedriskās kārtības nodrošināšanu novada teritorijā, uzraudzīja un veica ieviesto ierobežojumu kontroli, apzinīgi pildīja amata pienākumus, uzrādot augstus darba rezultātus un sniedzot atbalstu sabiedrībai.


Sveicienam pievienojās arī Lielvārdes novada iedzīvotāji, Lielvārdes novada Sociālais dienests un Bāriņtiesa, Lielvārdes novada Kultūras centrs un pašvaldības administrācijas nodaļas gan vēstuļveidā, gan kopīgi izveidotā videosveicienā.

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/lielvarde/48615

2020. gada 4. decembrī, 16:08, Lielvārdes novada jaunumi
www.lielvarde.lv

Jaunākie komentāri

??? • 2020. gada 7. decembrī, 01:15
Kopš kura laika Latvijas valsts policijas dibināšanas datums kļuvis par "Starptautisko policijas darbinieku dienu"? Lūdzu apskaidrojiet nezinīti - kurās tad vēl valstīs šajā datumā atzīmē Policijas dienu?
akhromushkin • 2020. gada 6. decembrī, 16:29
CEKC Знaкoмствa - здеcь все девки дaют в пoпу и бepут в pот, бeз дeнeг и oтношeний, все бeсплатнo и анoнимнo! Зaxоди и выбeрай дeвку ----- http://bit.do/sehub

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet