Atgriezties pie raksta

24.decembrī Ogres Trīsvienības baznīcas durvis būs atvērtas

Lai būtu iespēja Kristus dzimšanas svētkos apmeklēt baznīcu, 24.decembrī no pl.14 līdz 23 Ogres Trīsvienības baptistu draudze atver savas durvis tiem apmeklētājiem, kuri ir gatavi ievērot visus valstī norādītos epidemioloģiskos norādījumus un ierobežojumus attiecībā uz baznīcas apmeklēšanu.

Plkst. 14.00 notiks uz sabiedrību orientētā dievkalpojuma Ogres DOMS tiešsaiste par tēmu "Kur meklēt cerību", kuru interesenti varēs vērot pasākuma Youtube kanālā, kā arī ierobežotā skaitā klātienē.


Plkst.17.00 dievkalpojuma zālē uz ekrāna tiks translēts svētku ekumēniskais dievkalpojums no Ogres luterāņu baznīcas.


Savukārt, pēc plkst.18.30-23.00 baznīcā skanēs Kristus dzimšanas svētku mūzikas audio ieraksts, kas mīsies ar dažādu Ogres mācītāju uzrunām un Svēto Rakstu lasījumiem.


"Ja Ogrē ir izveidots Eņģeļu ceļš, kas rāda ceļu uz dievnamu, tad arī mēs gribam katram interesentam dot iespēju apmeklēt baznīcu šajos īpašajos svētkos. Iespēju robežās, ikviens ir aicināts palikt mājās, taču neskatoties uz to, dievnama durvis būs atvērtas. Lai garīgā gaisma dod mums visiem mieru, mīlestību un cerību šajos Kristus dzimšanas svētkos," novēl Ogres Trīsvienības baptistu draudzes mācītājs Dainis Pandars.


Lai varētu būt drošs par iespējām apmeklēt baznīcu sakarā ar ierobežoto cilvēku skaitu, kas drīkst vienlaicīgi atrasties baznīcas telpās, draudzes administrācija lūdz pirms tam pieteikt savu apmeklējumu vietnē: ej.uz/dvkogre 


Ogres Trīsvienības baznīca atrodas Vidus pr.15 un pie tās ir izkārts ne tikai viens no 11 Ogres novadā redzamajiem eņģeļiem, bet baznīcas ārpusi rotā arī austrumu zvaigzne, kas atgādina par austrumu gudrajiem un viņiem norādīto uz ceļu pie Jēzus. Savukārt dievkalpojuma zālē ir redzama gleznas instalācija ar Mariju un Jēzus bērniņu, kas tapusi sadarbībā ar mākslinieci Laumu Palmbahu.

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/kristīgā/48763

2020. gada 24. decembrī, 07:25, Kristīgās ziņas
Ogrenet

Par šo rakstu vēl nav saņemts neviens komentārs.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet