Atgriezties pie raksta

Decembrī Ogres DOMĀ tiks runāts kā pārvarēt emocionālo spriedzi

Lai palīdzētu cīnīties ar tumšā laika un Covid 19 saistīto ierobežojumu izraisītajām blakus parādībām kā bailes, stress, vientulība un depresija, Ogres DOMS decembrī organizē tēmas apskatu ar nosaukumu "Kā uzvarēt tumšo laiku?".

"Apzinoties to, ka daudziem jaunie ierobežojumi un tumšais laiks rada emocionālu spriedzi, mēs sapratām, ka ir nepieciešams runāt par šīm tēmām, kopīgi meklētējot risinājumus šo grūtību pārvarēšanā. Nebūtu pareizi noliegt šo problēmu esamību mūsu dzīvē un turēt tās tumšā noslēpumā, jo uzvara var nākt, kad par savām problēmām runājām un ļaujam patiesībai tās apspīdēt," par gaidāmo decembra tēmu izsakās Ogres DOMS galvenais runātājs Dainis Pandars.


Tā kā Ogres DOMS ir moderna dievkalpojuma forma, kas aicina domāt par dzīves svarīgajiem jautājumiem brīvā atmosfērā, tad patreiz spēkā esošie epidemioloģiskie ierobežojumi ļauj apmeklēt to arī klātienē, taču ievērojami mazākam apmeklētāju skaitam un tikai reģistrējoties ik nedēļu līdz sestdienas pl.20 caur vietni: ej.uz/dvkogre.


Ogres DOMS notiek svētdienās pl.10 Vidus prospektā 15 un tiek translēts arī tiešsaistē Youtube kanālā.


Decembra tēma "Kā uzvarēt tumšo laiku?"


6.12. Bailes


13.12. Stress


20.12. Vientulība


27.12. Depresija


Vairāk informācijas: fb.com/ogresdoms


Informāciju sagatavoja Ogres DOMS

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/kristīgā/48591

2020. gada 3. decembrī, 09:24, Kristīgās ziņas
Ogrenet

Par šo rakstu vēl nav saņemts neviens komentārs.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet