Atgriezties pie raksta

Novembrī Ogres DOMS aicina veidot noturīgas attiecības

Lai palīdzētu cilvēkiem labāk izprast kā veidot noturīgas attiecības, Ogres DOMS novembrī aicina iedziļināsies tēmā "Noturīgu attiecību recepte", kas detalizētāk tiks iztirzāta piecās mēneša svētdienās pl.10 Vidus pr.15, ar iespēju vērot arī tiešraidē vietnē vietnē "Youtube".

"Palielinoties ierobežojumiem saistībā ar Covid-19, palielinās spriedze arī cilvēku attiecībās, tāpēc mums šķiet svarīgi runāt par to, kas veido noturīgas attiecības. Mēs runāsim par četriem pamatelementiem, bez kurām izveidot noturīgas attiecības nav iespējams. Daudz runāsim tieši par attiecību praksi, lai gan vīriešiem, gan sievietēm būtu skaidrība, kas būtu jādara, lai attiecības uzlabotu," ar gaidāmo tēmu iepazīstina Ogres DOMS vadītājs Dainis Pandars.


Novembrī sērijveida temats "Noturīgu attiecību recepte": 


1.11.  - Mīlestības stiprums
8.11. - Novērtēšanas māksla
15.11. - Drošības noslēpums
22.11. - Komunikācijas prasme
29.11. - Konfliktu risināšana


Attiecības tēmas atklāšanā 1.novembrī Ogres DOMĀ viesosies arī dziedātāja un dziesmu autore Lība Ēce-Kalniņa, kura ir izdevusi albumus "Tu mani nes", "Tu esi liels!", kā arī piedalījusies daudzu citu izpildītāju ierakstos. 2018.gadā Lība izdeva bērnu dziesmu albumu "Dziļi sirdī" ar dažādu latviešu dziesmu autoru kompozīcijām. Iepriekš dziedājusi grupās "into one" un vokālajā akapella grupā "Framest", kā arī ir bijusi daudzu mākslinieku bekvokāliste.


Ogres DOMS ir jauns dievkalpojuma veids, kas ir pielāgots mūsdienu kultūrai gan formas, gan satura ziņā. Lai varētu droši piedalīties dievkalpojumā, aicinām ierasties ar mutes un deguna aizsegu un ievērot visas valstī noteiktās epidemioloģiskās drošības prasības.


Taču Ogres DOMAM var sekot līdzi arī tiešraidē Youtube kanālā spiežot šeit>>>.


Iepazīstinošo video klipu par novembra tēmām var aplūkot šeit>>>.

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/kristīgā/48316

2020. gada 29. oktobrī, 18:06, Kristīgās ziņas
Ogrenet

Par šo rakstu vēl nav saņemts neviens komentārs.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet