Atgriezties pie raksta

Sagaidot Vasarsvētkus "Baznīcu nakts" aicina vienoties kopīgā lūgšanā

Iesākot Baznīcu nakts notikumu, organizatori ielūdz Latvijas kristīgās draudzes vienoties kopīgās lūgšanās no piektdienas, 29. maija, pulksten 12.00 līdz pat Vasarsvētku dienas – 31. maija – iesākumam par mūsu tautu un valsti, par Eiropu un pasauli šajā pārbaudījumu laikā.

"Baznīcu nakts" aicina satikties ar skaistumu, kuru dāvā kristīgās ticības mantojums un pati tagadnīgā, dzīvā ticība mūsu Latvijas kultūrā. Katru gadu pulksten 21.00 "Baznīcu naktī" cilvēki Latvijas dievnamos (2019. gadā arī Dublinā, Īrijā) satiekas kopīgā "Mūsu Tēvs debesīs" lūgšanā. Šogad, piedzīvojot pandēmijas apstākļus visā pasaulē, "Baznīcu nakts" rīkotāji aicina satikties kopīgā lūgšanā jau pirms pasākuma.


Katrs ir mīļi aicināts lietot lūgšanai sagatavotos tematiskos materiālus, kas atrodami šeit:


Lai arī ierastā "Baznīcu nakts" norise kātienē šogad nav iespējama saistībā ar ārkārtējo situāciju valstī, ikviens ir mīļi ielūgts sestdienas vakarā sekot notikumam attālināti – sava datora, telefona vai planšetes ekrānā, lietojot tēmturi #BaznīcuNakts2020, un skatīties notikuma tiešraidi arī "Baznīcu nakts" Facebook kontā.


Ikviens ir mīļi ielūgts sestdienas, 30. maija vakarā sekot "Baznīcu nakts" notikumam attālināti – sava datora, telefona vai planšetes ekrānā, lietojot tēmturi #BaznīcuNakts2020. Esam apkopojuši informāciju par baznīcām, kuras publicējušas pasākuma programmu savos Facebook kontos.


Jurģis Klotiņš, kultūras notikuma "Baznīcu nakts" komandas pārstāvis

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/kristīgā/46970

2020. gada 29. maijā, 15:50, Kristīgās ziņas
Ogrenet

Par šo rakstu vēl nav saņemts neviens komentārs.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet