Atgriezties pie raksta

Ogres Trīsvienības baptistu draudzē 17.maijā divi dievkalpojumi

Sakarā ar Tieslietu ministrijas 12.maija lēmumu atļaut apmeklēt dievkalpojumus, ievērojot 2 metru distanci, Ogres Trīsvienības baptistu draudze, 17.maija svētdienā, organizē divus dievkalpojumus plkst.9.00 un plkst.11.00.

Lai nodrošinātu senioriem drošu dievkalpojuma apmeklējumu, tad plkst.9.00 dievkalpojuma laiks būtu paredzēts senioriem un viņu pavadoņiem, bet plkst.11.00 notiks tiešraides dievkalpojums, kuru varēs redzēt draudzes Youtube kanālā un būs atvērts arī apmeklētājiem.


Lai arī dievkalpojumā būs apkalpojošais personāls, kurš rūpēsies par 2 m distances ievērošanu un dezinfekcijas līdzekļu pieejamību, draudzes vadība tomēr aicina katru izvērtēt riskus, pirms doties ārpus mājas apmeklēt dievnamu, kā arī publiskās vietas un organizētus pasākumus. Būsim atbildīgi, izvērtēsim savu veselību un apmeklēsim dievnamu, neapdraudot savu un līdzcilvēku veselību, nepieciešamības gadījumā, vērosim dievkalpojumu tiešsaistē.


Savukārt, ceturtdienās dievkalpojums joprojām notiek tiešsaistē Zoom versijā plkst.20.00, kurā apmeklētāji var piedalīties no savām mājsaimniecībām. Piedalīšanās Zoom dievkalpojumā iespējama sūtot pieprasījumu uz draudzes epastu: otbdraudze@gmail.com, pretī saņemot ID linku, kurš tiek regulāri nosūtīts arī Whatsapp aplikācijā regulārajiem draudzes interesentiem un apmeklētājiem.


Dainis Pandars, Ogres Trīsvienības baptistu draudzes mācītājs

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/kristīgā/46864

2020. gada 16. maijā, 10:44, Kristīgās ziņas
Ogrenet

Jaunākie komentāri

Religion sucks • 2020. gada 16. maijā, 16:20
Vai tiešām nevar iztikt bez šajā laikā?

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet