Atgriezties pie raksta

Iespēja sekot Lielvārdes katoļticīgo draudzes dievkalpojumu tiešraidēm

Tagad ir iespēja sekot Lielvārdes katoļticīgo draudzes dievkalpojumu tiešraidēm Facebook vietnē. Sekojiet ierakstiem tur izvietotajā mūsu draudzes mājaslapā Lielvārdes sv. Krusta Paaugstināšanas Romas katoļu baznīca (un mūsu mājaslapā www.lielvardnieki.lv). Ir izveidota arī mūsu draudzes lūgšanu atbalsta grupa "Lielvārdes draugi", kurā var pierakstīties tie, kuriem interesē saņemt kādus paziņojumus par mūsu draudzes dievkalpojumu tiešraižu laikiem un datumiem.

Aicinu visus izmantot šo vienreizējo iespēju turpināt lūgties ar mums attālināti un paziņot par to arī citiem draudzes locekļiem vai draugiem. Jūsu mīļotais dievnams ļoti skumst pēc saviem dievlūdzējiem un gaida jūs visus ātrāk atpakaļ, tiklīdz pāries šis lielais pārbaudījumu un ciešanu laiks. Lūgsimies vienoti kopā ar Radio Maria vai Latgales radio un Facebook starpniecību! Izmantosim šo tehnikas sasniegumu dāvanu kristiešiem, lai Lielās Nedēļas dievkalpojumi ienāktu jūsu mājokļos, kuri tādā veidā atkal kļūtu par "mājas baznīcu", kā tas bija pirmajos kristietības gadsimtos.


Novēlu jums visiem, mani mīļie, šoreiz pieticīgus, pazemīgus, bet tomēr priekpilnus Lieldienu svētkus. Lai Lielajā Ceturtdienā kopā ar Kristu Ģētsemanē mēs pārvarētu visas bailes no vīrusa briesmām un Lielajā Piektdienā izietu ar Viņu mūsu dzīves ciešanu krustaceļu, nomirdami priekš saviem grēkiem, lai kopā ar Uzvaras Ķēniņu arī mēs Lieldienu naktī augšāmceltos jaunai, uzlabotai un no visiem iepriekšējiem "nevarēšanas un aizņemtības" aizbildinājumiem attīrītai kristieša dzīvei kā priecīgi Dieva bērni. Dievs jūs mīl!!! Turaties un sirsnīgi lūdzaties - lūgšana ir stiprs antivīruss pret ikvienu grēka vīrusu, arī pret šo koronavīrusu!


Lielvārdes Romas katoļu draudzes


prāvests Andris Solims

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/kristīgā/46574

2020. gada 9. aprīlī, 13:12, Kristīgās ziņas
Ogrenet

Jaunākie komentāri

Milda • 2020. gada 11. aprīlī, 08:41
Visos dievnamos ievēro likumu un dievnamos nepulcējas bet kamēc izņemums ir Lielvardes katoļu baznīca kur ticīgie pulcējas uz dievkalpojumu tikai protams mazaka skaita ka iepriekš
Pēteris • 2020. gada 10. aprīlī, 21:12
Prieks par Lielvārdi,kāpēc Ogre ir aizmigusi un nevar pamosties.
milda • 2020. gada 10. aprīlī, 10:40
Priecājos ka Lielvarde vel nav covit-19 bet pec Lieldienam tas bus. Jo dievkalpojumi baznīca ka notika tā notiek arī arkartas situacij;a

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet