Atgriezties pie raksta

Ekumēniskajā dievkalpojumā Ogrē aizlūdz par Latvijas valsti Foto

Latvijas Republikas proklamēšanas 101.gadadienas svinības Ogrē sākās Ogres evaņģēliski luteriskajā baznīcā ar starpkonfesionālu dievkalpojumu, ko vadīja vietējo kristīgo draudžu mācītāji.

Dievkalpojumā piedalījās Ogres novada domes priekšsēdētājs Egils Helmanis, priekšsēdētāja vietnieks Gints Sīviņš, Izglītības, kultūras un sporta jautājumu komitejas priekšsēdētāja vietniece Antra Purviņa.


Ekumēniskajā dievkalpojumā klātesoši varēja noklausīties Ogres kristiešu draudzes "Vārda Spēks" mācītāja Agra Ginko, Ogres Trīsvienības baptistu draudzes mācītāja Daiņa Pandara un Ogres evaņģēliski luteriskās draudzes mācītāja Mārtiņa Kalēja sprediķus, vienoties kopīgā garīgu dziesmu un Latvijas Valsts himnas dziedāšanā, kā arī aizlūgt par Latvijas valsti. 


Garīdznieki sveica visus klātesošos Latvijas dzimšanas dienā un aicināja pateikties Dievam, ka mēs varam dzīvot savā valstī, kopt savu valodu un kultūru, ka arī atgādināja, ka gan valsts, gan personības izaugsme atkarīga no mums pašiem un izpratnes par garīgajām vērtībām.

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/kristīgā/45251

2019. gada 18. novembrī, 16:18, Kristīgās ziņas
Ogrenet

Par šo rakstu vēl nav saņemts neviens komentārs.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet