Atgriezties pie raksta

Noskaidrots konkursa uzvarētājs, kurš saņems ielūgumus uz koncertstāstu "SIRDSPUKSTI"

Portāls "OgreNet.lv" sadarbībā ar Producentu grupu 7 izsludināja konkursu, kur viens veiksminieks savā īpašumā varēja iegūt ielūgumus 2 personām uz koncertstāstu "SIRDSPUKSTI", 8. novembrī, plkst. 19.00, Ogres novada Kultūras centrā.

Lai saņemtu ielūgumus, bija jārod pareizās atbildes jautājumiem:


1. Jaunais koncertstāsts "SIRDSPUKSTI" turpina tradīciju dāvināt Latvijai dzimšanas dienā muzikālu programmu ar skaistākajām latviešu dziesmām, un iekļaujas koncertu ciklā "ar cieņas apliecinājumu savai zemei un rotaļīgu vieglumu mūzikā". Cik gadus pēc kārtas notiek šie koncerti?


c) vienpadsmito


2. Jau daudzus gadus pirmizrādes šiem koncertiem notiek tieši Ogres kultūras centrā. Te pirmo reizi ir izskanējuši koncerti "Dod, Dieviņi", "Manas tautas likteņdziesmas", "Manai Dzimtenei" un daudzi citi. Ar kuru koncertu aizsākās šī tradīcija?


b) Brīvās Latvijas Dziesmas (2012 gadā)


3. Koncertstāstā "SIRDSPUKST" emocionāli spraigi un vizuāli krāšņi uz skatuves tiks izdzīvots stāsts par četrām dabas stihijām, Latviju un ...    Nosauciet kam vēl veltīts šis stāsts?


b) cilvēkam


 


Ielūgumu divām personām uz koncertstāstu "SIRDSPUKSTI", kas notiks 8. novembrī, plkst. 19.00, Ogres novada Kultūras centrā, saņem pareizo atbilžu autore – Līga Grumolde (2009****).


 


Apsveicam uzvarētāju!


Ogrenet.lv redakcija jau ir sazinājusies ar konkursa uzvarētāju par balvas saņemšanu.


Paldies visiem konkursa dalībniekiem par iesūtītajām atbildēm!


Arī turpmāk portālā Ogrenet.lv rīkosim konkursus ar visdažādākajām balvām!

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/konkursi/45112

2019. gada 1. novembrī, 19:13, Konkursi
Ogrenet

Komentēšanas iespēja šim rakstam ir atslēgta.
 

Ogrenet