Atgriezties pie raksta

Konkurss: laimē biļetes uz dziesmu stāstu 30. gadu kabarē stilā

Portāls "OgreNet.lv" sadarbībā ar "Producentu grupa 7" izsludina konkursu, kur divi veiksminieki savā īpašumā var iegūt ielūgumu 2 personām uz dziesmu stāstu 30. gadu kabarē stilā "Draugs, nejautā. Alfrēds Vinters".

Pasākums Ogres novada Kultūras centra Lielajā zālē notiks jau 5.oktobrī plkst.19.


Lai saņemtu ielūgumus, ir jārod pareizās atbildes uz dažiem jautājumiem.


1. Draiskais un rotaļīgais dziesmu stāsts 30. gadu kabarē stilā "Draugs, nejautā. Alfrēds Vinters" veltīts leģendārajam latviešu mūziķim, dzejniekam un komponistam Alfrēdam Vinteram. Cik gadu jubileju šogad svinētu Alfrēds Vinters?
a) 100
b) 110
c) 130
d) 150


2. Savas dzīves laikā Alfrēds Vinters radījis vairāk nekā 200 dziesmas, kuras ne mirkli nav aizmirstas. Daudzas no tām pārrakstītas piemiņas kladēs un glabātas ļaužu atmiņās padomju okupācijas gados. Citas neiziet no galda dziesmu un ballīšu repertuāra arī šodien.  Kurai no minētajām dziesmām autors ir Alfrēds Vinters:
a) Gaujas laivinieks
b) Trīs vītušas rozes
c) Viltīgās acis
d) Visām augstākminētajām


3. Lieliskie dziedošie aktieri – Ieva Pļavniece un Mārtiņš Brūveris – koncertstāstā izpildīs kādu īpašu lomu. Kas viņi būs?
a) teātra nama saimnieki
b) kaislīgi mīlieki
c) neienteresēti kolēģi
d) radinieki – tēvs un meita


4. Īpaši šim koncertam izveidots Vintera deju orķestris, kas koncertā pavadīs visus dziedātājus un dejotājus. Orķestrī spēlēs 5 profesionāli mūziķi.  Kurš ir šī orķestra vadītājs?
a) Raimonds Pauls
b) Mārcis Auziņš
c) Atis Auzāns
d) Raimonds Raubišķo


Pareizās atbildes līdz 3.oktobra pulksten 23 ar norādi VINTERS lūgums sūtīt uz e-pasta adresi konkurss@ogrenet.lv, norādot savu vārdu, uzvārdu un kontakttālruni.


Divi no pareizo atbilžu autoriem iegūs ielūgumu 2 personām uz dziesmu stāstu 30. gadu kabarē stilā "Draugs, nejautā. Alfrēds Vinters", kas Ogres novada Kultūras centra Lielajā zālē notiks jau 5.oktobrī plkst.19.


Konkursa rezultāti tiks paziņoti nākamajā dienā pēc atbilžu iesūtīšanas termiņa beigām.


Vairāk par dziesmu stāstu 30. gadu kabarē stilā "Draugs, nejautā. Alfrēds Vinters" lasīt šeit.

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/konkursi/42399

2018. gada 3. oktobrī, 12:18, Konkursi
Ogrenet

Komentēšanas iespēja šim rakstam ir atslēgta.
 

Ogrenet