Atgriezties pie raksta

Piedalies OCB video konkursā Video

Ogres Centrālā bibliotēka (OCB) izaicina gan mazos, gan arī lielos lasītājus un aicina piedalīties video konkursā "Kā pareizi jālasa grāmatas!".

Lai piedalītos konkursā, jānofilmē vai jāsamontē līdz divām minūtēm garš videoklips, kurā tiktu parādīta pamācība, kā pareizi jālasa grāmatas. OCB kolektīvs jau sagatavojis savu piemēru, kurā lelle Matilde mācās pareizi lasīt grāmatas.



Video vari filmēt viens vai kopā ar draugiem. Video var būt gan jautrs, gan arī nopietns. Video nav jābūt redzamam pašam autoram, galvenais varonis var būt arī kāds cits tēls.


Kļūsti par Ogres Centrālās bibliotēkas sekotāju tīmekļa vietnē "Facebook" un līdz 20.oktobrim lapā ievieto savu uzfilmēto video, norādot vārdu un uzvārdu.


Līdz 27.oktobra plkst.17 par katru darbu notiks balsošana, apmeklējot bibliotēkas "Facebook" lapu un atzīmējot video ar “patīk" jeb "like".


Video autors, kurš būs savācis vislielākās simpātijas un bibliotēkas žūrijas pozitīvāko vērtējumu, saņems jauku pārsteiguma balvu.

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/konkursi/39878

2017. gada 10. oktobrī, 13:44, Konkursi
Ogrenet

Jaunākie komentāri

Howard • 2018. gada 16. maijā, 10:29
Vai jums ir nepieciešams biznesa vai personīgais aizdevums? jā; Sazinieties ar mums tagad pa e-pastu: jerryloans2@gmail.com
iedzīvotājs • 2017. gada 10. oktobrī, 14:35
wtf

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet