Atgriezties pie raksta

Informācija par dabasgāzes pārvades sistēmu Ķeguma novadā

Akciju sabiedrība "Conexus Baltic Grid" (turpmāk – Sabiedrība) informē, ka Ķeguma novada pašvaldības teritorijā atrodas gāzesvadi, pa kuriem Sabiedrība nodrošina dabasgāzes pārvadi ar darba spiedienu vairāk par 1,6 megapaskāliem (MPa), kā arī gāzes pārvades nodrošināšanai piesaistītās iekārtas, būves un inženiertīkli.

Ņemot vērā iepriekš minēto un pamatojoties uz Ministru kabineta 2006. gada 5. decembra noteikumu Nr. 982 "Enerģētikas infrastruktūras objektu aizsargjoslu noteikšanas metodika" 41. punktu aicinām iepazīties ar aprobežojumiem gāzapgādes objektu ekspluatācijas un drošības aizsargjoslās, kā arī ar informāciju par bīstamību, kas saistīta ar uzturēšanos Sabiedrības gāzapgādes objektu, inženierkomunikāciju un inženierbūvju aizsargjoslās.


Informācija par akciju sabiedrības "Conexus Baltic Grid" dabasgāzes pārvades sistēmas gāzapgādes objektu, inženierbūvju un inženierkomunikāciju aizsargjoslām, saimnieciskās darbības ierobežojumiem šajās aizsargjoslās, bīstamību un drošības pasākumiem rūpnieciskās avārijas gadījumā šeit:

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/kegums/48773

2020. gada 23. decembrī, 09:59, Ķeguma novada jaunumi
kegumanovads.lv

Jaunākie komentāri

gaso • 2020. gada 23. decembrī, 15:14
Nezi, cik megapaskālus dabisko gāzi izpūš vecais līkkājs?

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet