Atgriezties pie raksta

Izdots jauns Ķeguma novada tūrisma ceļvedis (papildināts)

Lai popularizētu un attīstītu tūrismu, Ķeguma novada pašvaldība ir izdevusi jaunu novada tūrisma ceļvedi.

Tajā ir apkopota informācija par novadā esošajiem tūrisma objektiem un vietām – kultūrvēsturiskiem, dabas, izziņas un aktīvās atpūtas piedāvājumiem, tajā skaitā pieejama informācija arī  par novadā esošajām naktsmītnēm un ēstuvēm.


Novada ceļvedī ir izveidota arī interesanta sadaļa prāta asināšanai - krustvārdu mīklas, kuras tapušas pateicoties Ķeguma novada pašvaldības izsludinātajam skolēnu krustvārdu mīklu konkursam "Iepazīsti Ķeguma novadu".


Ceļvedis ir izdots trīs valodās – latviešu, krievu, angļu un ir brīvi pieejams visos sešos novada tūrisma informācijas stendos, kas izvietoti  Ķeguma pašvaldības administrācijas ēkā, Ķeguma bibliotēkā, Ķeguma dienas centrā, Ķeguma novada muzejā, Rembates bibliotēkā, Birzgales muzejā "Rūķi".


Tāpat jaunais izdales materiāls tiks izmantots tūrisma izstādēs un citos nozīmīgos pasākumos, kas veicinās kā tūrisma attīstību, tā novada atpazīstamību.


Aicinām iepazīties ar interesantām un nozīmīgām tūrisma apskates vietām Ķeguma novada apkaimē, kā arī izmantot iespējas, ko sniedz mūsu uzņēmēji tūrisma jomā.


Tūrisma ceļvedis (latviešu valodā) šeit:


Tūrisma ceļvedis (angļu valodā) šeit:


Tūrisma ceļvedis (krievu valodā) šeit: 


Gada griezumā, četros gadalaikos ir tapis arī tūrisma video par Ķeguma novada vietām un vērtībām šeit:


Patīkamu skatīšanos!


Informāciju sagatavoja:Ieva Vējone, Projektu vadītāja ar specializāciju uzņēmējdarbības un tūrisma attīstībā

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/kegums/48729

2020. gada 21. decembrī, 13:00, Ķeguma novada jaunumi
kegumanovads.lv

Jaunākie komentāri

Ievvējone • 2020. gada 18. decembrī, 09:20
Taču kauč kā ir jāatkalpo pa blatu dabūtais darbiņš, citādi jau Ķeguma lumpeņi teiks, ka neko nedaru, bet brangu piķi saņemu.
Mala • 2020. gada 18. decembrī, 08:46
Okay, kāds var šo paskaidrot? Ķeguma novada tūrisma ceļvedis? Kāds Ķeguma novads? Pēc dažiem mēnešiem tiek likvidēts, bet tagad tērēt naudu tūrisma ceļvedim?

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet