Atgriezties pie raksta

Ziemassvētku brīnums Tomē

Kaut arī sakarā ar valstī noteikto ārkārtējo situāciju visi pasākumi ir atcelti, Tomes sieviešu kluba "Ābele" rūķītes čakli rosās, lai kā katru gadu sarūpētu Tomes pagasta bērniem Ziemassvētku dāvaniņas, lai, neskatoties uz drūmo laiku un noskaņu pieaugušos prātos, atnestu Ziemassvētku brīnumu pašiem mazākajiem.

Kā katru gadu adām zeķītes pašiem mazākajiem, cepam piparkūkas, kā arī ar ziedotāju atbalstu sarūpējām saldumus, grāmatiņas un krāsainos zīmuļus. Šogad esam iecerējušas ar Ziemassvētku brīnumu iepriecināt arī 11 vientuļos Tomes seniorus. Visas dāvaniņas tiks nogādātas adresātiem uz mājām, vai arī vecāki varēs ierasties pēc tām uz Tomes parku (iepriekš vienojoties pa telefonu 26456297). Tomes parkā tautas nama un pagasta pārvaldes darbinieki ir sagatavojuši skaistas Ziemassvētku dekorācijas, pie kurām visiem ir iespēja uzņemt kādu atraktīvu ģimenes foto.


Paldies mūsu atbalstītājiem: Gundaram Vērītim, Viesturam Teicānam, Imantam Smirnovam, SIA "Truncus" valdes loceklim Kārlim Sniedzem, SIA "Grāmatvedis un Revidents" valdes loceklei Sandrai Vilcānei, Gundaram Zagorskim.

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/kegums/48658

2020. gada 9. decembrī, 19:14, Ķeguma novada jaunumi
kegumanovads.lv

Par šo rakstu vēl nav saņemts neviens komentārs.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet