Atgriezties pie raksta

Noskaidroti apkaimes spēles "Iepazīsti Ķeguma vēsturi rudenī" uzvarētāji.

Laika posmā no 2. līdz 15.novembrim ikviens varēja piedalīties apkaimes spēlē "Iepazīsti Ķeguma vēsturi rudenī", izmantojot aplikāciju “Actionbound”, ko šādā formātā organizējām pirmo reizi.

Spēli varēja spēlēt ikviens, kam patīk garas pastaigas vai izbraucieni ar velosipēdu, turklāt ievērojot visus valstī izsludinātos ārkārtas situācijas noteikumus, kas saistīti ar vīrusa COVID-19 izplatību.


Kopumā spēlē piedalījās un rezultātus iesūtīja 26 komandas. 16.novembrī tika veikta balvu izloze, kur starp visām komandām, kas piedalījās, pēc nejaušības principa izlozējām 5 pārsteiguma balvas, ko sarūpēja mūsu vietējie uzņēmēji ar Ķeguma novada pašvaldības atbalstu.


Laimīgie uzvarētāji ir:


Elīna– balvā saņem ZS "Zarumi" dvieli un SIA "KiwiDeco" sveču komplektu (spēlē piedalījās un rezultātus iesūtīja 11.novembrī);


Kristiana Caune- balvā saņem ZS "Zarumi" dvieli un SIA "KiwiDeco" sveču komplektu (spēlē piedalījās un rezultātus iesūtīja 7.novembrī);


Marks- balvā saņem ZS "Zarumi" dvieli un SIA "KiwiDeco" sveču komplektu (spēlē piedalījās un rezultātus iesūtīja 15.novembrī);


Linards– balvā saņem dāvanu karti no SIA "Paegles egles" 20 eiro vērtībā (spēlē piedalījās un rezultātus iesūtīja 7.novembrī);


Martins Logins– balvā saņem dāvanu karti no  "ČalisKūKo" 20 eiro vērtībā, uzkodām un kūkām (spēlē piedalījās un rezultātus iesūtīja 15.novembrī).


Laimīgie uzvarētāji tiks informēti par laimestu arī privāti, saņemot informāciju uz e-pastiem, ko norādījāt spēles aplikācijā pie rezultātu iesniegšanas. Lūgums ielūkoties savās e-pasta kastītēs!


Savu laimīgo balvu vari saņemt pie Ķeguma Tautas nama vadītājas Dace Māliņas, Ķeguma prospektā 4, Ķegumā (Ķeguma Tautas nams) jau no 17.novembra. Tālrunis saziņai – 65038875 vai  22010300.


Spēles distance bija gara, taču sakām LIELU paldies visiem izturīgajiem un aizrautīgākajiem spēlētājiem, kuri piedalījās un ļāvās garām, izzinošām pastaigām/ izbraucieniem pa Ķegumu.


Fotogalerija un video šeit: 


Informāciju sagatavoja: Ieva Vējone, Projektu vadītāja ar specializāciju uzņēmējdarbības un tūrisma attīstībā


 

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/kegums/48467

2020. gada 17. novembrī, 09:46, Ķeguma novada jaunumi
kegumanovads.lv

Par šo rakstu vēl nav saņemts neviens komentārs.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet