Atgriezties pie raksta

Ikšķilieši atsakās ticēt informācijai par pašvaldības vadītāja pārkāpumiem

Tuvojoties 2020.gada nogalei, informatīvajā telpā nonāca ziņa par Ikšķiles novada domes priekšsēdētāja Induļa Trapiņa pārkāpumiem, tostarp par nelikumīgu būvniecību savā privātīpašumā. 

Neraugoties uz valsts institūciju veiktajām pārbaudēm un pārkāpumu konstatēšanu, Ikšķiles novada iedzīvotāji ir pārliecināti, ka tiek veikta apzināta I.Trapiņa apmelošana.


Ikšķiles novada iedzīvotāji pauž atbalstu sava novada ilggadējam vadītājam arī sociālo tīklu vietnē www.facebook.com lapā “Mēs mīlam Ikšķili”, kā arī ir publicējuši Ikšķiles novada domes saņemtās vēstules saturu no Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas: “Šeit jūs varat apskatīt vēstuli, ko saņēma mūsu novada domes priekšsēdētājs Indulis Trapiņš. Ziniet, neticam! Neticam nevienam vārdam! Mūsu vadība ir cīnītāji, mūsu novads ir spēcīgs, iedzīvotāji ir brīvi. Šobrīd notiek Ikšķiles pašvaldības apmelošana augstākajā līmenī. Trapiņa, Martinsona kungi un Jankunas kundze, mēs jums ticam! Jūsu novads ir ar jums!”


Ar Ikšķiles novada domes saņemtās vēstules saturu aicinām iepazīties sociālo tīklu vietnes facebook.com lapā “Mēs mīlam Ikšķili”.


Jau iepriekš portālā OgreNet.lv tika vēstīts, ka 19.janvārī Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Artūrs Toms Plešs pieprasījis paskaidrojumus Ikšķiles novada domes priekšsēdētājam Indulim Trapiņam par ministrijas konstatētajiem iespējamiem pārkāpumiem, pašvaldības vadītājam vienpersoniski pieņemot visas domes kompetencē esošus lēmumus, neatbilstošu procesu pārraudzību, bezdarbību saistībā ar pašvaldības būvniecības procesa tiesiskuma kontroli, kā arī pārkāpumiem vides jomā.

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/ikskile/49000

2021. gada 23. janvārī, 15:58, Ikšķiles novada jaunumi
Ogrenet

Jaunākie komentāri

Maija • 2021. gada 29. janvārī, 19:32
Iksķilieši! Ko plúcaties savä starpã. Izlasīju tikai dažus saprãtīgus komentãrus. Pareizi raksta 1 komentărã- mēs Ogrei neesam vajadzīgi, Ikšķilei ir nauda un tikai nauda vajadzīga. Pievienos Ogrei, ko tad apriesiet? Neviens neklausīsies. Beidziet knãbãt Trapiņu. Tas viss notiek pēc pasútījuma , bet Jūs lielie rakstītãji nedzprotat un tik bļaustaties. Ne jau raktīts vãds vienmēr ir taisnība. Te redzams kãda Ikšķiles inteliğence. Jums smadzeņu vietã - tukšums. Žēl ka tã. Nožēlosiet!
???????????????????????? • 2021. gada 28. janvārī, 10:42
Kad ogrenets publicēs Trapiņa atklāto vēstuli Ikšķiles novada iedzīvotājiem???
Modrais • 2021. gada 25. janvārī, 14:32
''Cienījami un pazīstami cilvēki'', kas tas par apzīmējumu.Upacieris ,Logins,-cienījami cilvēki, tas ir nesavienojami. Tāpat kā ''arturs toms plešs- novadu partiju aizstāvis. Logins - mūžīgi pret vai atturas - nau savu domu vispār,Upacieris -kazas Ikšķiles centrā ''kur ir''?A, kāpēc to nau. Jō šie divi to vien dara , kā cīnās par Ikšķiles iedzīvotāju labklājību, TIKAI NESANĀK TIE DARBI, lai nosauc kaut vienu darbu , kas ir paveikts, pēc šo ''cienījamo'cilvēku ieteikuma(Upacieris ,Logins).Nezināju , ka ir jauna mēraukla ''sabiedrībā pazīstams'' pazīstams ar ko ''kazas Ikšķiles centrā'' man nekas nepatīk un Es neko nevaru piedāvāt, bet māku sūdzēties un parādīt ar pirkstu kurš vainīgs. Atkārtoti vēršu uzmanību, ka informācija tiek sniegta lokālo partiju(kas vislabāk saprot vietējās vajdzības)likvidētājam ''arurs toms plešs''laikam Varam darbonis, un tādam cilvēkam Upacieris,Logins sūdzās. Ikšķiles iedzīvotāji Indulis Trapiņšs dara, bet šie, ko dara, sūdzās , gluži kā 1947 gadā.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet