Atgriezties pie raksta

Ikšķiles novada domes deputāti iesniedz pieprasījumu par ārkārtas sēdes sasaukšanu

Pamatojoties uz likumu "Par pašvaldībām" 28.panta pirmās daļas 1.punktu,33.panta pirmās daļas 3.un 4.punktu, lūdzam sasaukt Ikšķiles novada pašvaldības ārkārtas sēdi, iekļaujot sēdes darba kārtībā šādu jautājumu:

" 1.Par I.Trapiņa atbrīvošanu no Ikšķiles novada pašvaldības domes priekšsēdētāja amata"- teikts deputātu pieprasījumā, kas iesniegts 9.novembrī.


Pieprasījumu parakstījuši seši deputāti: Kaspars Grīnbergs, Jānis Kravalis, Dace Kļaviņa, Edgars Logins, Juris Saratovs un Kaspars Upaciers.


1.novembrī Latvijas Televīzijas raidījums "De facto" ziņoja, ka tiek pieļauti vairāki pārkāpumi saistībā ar nelegālu būvniecību Ikšķiles novada domes priekšsēdētāja Induļa Trapiņa ģimenei piederošajā īpašumā Ikšķiles novada teritorijā: 


Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/ikskile/48420

2020. gada 11. novembrī, 09:27, Ikšķiles novada jaunumi
Ogrenet

Jaunākie komentāri

Egilio >>> mja • Šodien, 15:37 • 2020. gada 12. novembrī, 16:16
Tev cepums, labāk nemaz nevarēja pateikt!!!
mja • 2020. gada 12. novembrī, 15:37
Godīgiem cilvēkiem nevajadzētu starttēt vienā maisā ar Helmani, jo Ogrē nevienam vairs nav teikšanas kā tikai Brežneva pēctecim, kuram alkatība un varas kāre palikusi trūkst tikai ordeņu pēc katra veiksmīga projekta izbīdīšanas.
Aborigēns • 2020. gada 12. novembrī, 10:40
Labdien.Tad ir redzams kuri grib būt Egīlam tuvi un izpalīdzīgi, mutē skatośi, katru vārdu tveroši, siltas vietas alkstoši. Nekā Personīgi, pamodināja šos dusošos patiesības cīnītājus( dīvaini ka neredzēja), ak pareizi tak dusēja(saldā miegā). Brīnums , ka kazu vecis ,kazas Ikšķiles centrā aizmirsa pieminēt.(kazu vecis- Kaspars Upacieris), cik forši bija ka IKšķiles centrā ganījās KAZAS kādreiz.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet