Atgriezties pie raksta

Par Ikšķiles novada pašvaldības izpilddirektori izraudzīta Agnese Jankuna

Par Ikšķiles novada pašvaldības izpilddirektori izraudzīta Agnese Jankuna, aģentūru LETA informēja Ikšķiles novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Laura Dūša.

Jankuna Ikšķiles novada pašvaldībā strādā jau no 2013.gada, pildot Izglītības, sporta un jaunatnes lietu pārvaldes vadītājas amata pienākumus.


Dūša stāstīja, ka Jankunas iepriekšējā darba pieredze saistīta ar projektu vadīšanu Rīgas Stradiņa universitātē un komunikāciju aģentūrā. Jankuna ieguvusi bakalaura grādu komunikāciju zinātnē, kā arī maģistra grādu pedagoģijas zinātnē un studiju programmā par karjeras konsultēšanu.


Pēc Dūšas teiktā, savā uzrunā domes sēdē Jankuna akcentēja, ka izpilddirektora darbs ir komandas darbs, un, viņasprāt, Ikšķiles novada pašvaldībā ir laba komanda un darba kolektīvs, kas ļauj sekmīgi veikt darbus, tai skaitā profesionāli darbinieki ar augstu pienākumu un atbildības sajūtu piedalās lēmumu pieņemšanā.


Ikšķiles novada domes priekšsēdētājs Indulis Trapiņš (LZP) pauda atzinīgus vārdus iepriekšējai sadarbībai ar Jankunu kā Izglītības, sporta un jaunatnes pārvaldes vadītāju, jo tieši viņas darbības laikā Ikšķiles novada pašvaldība esot saņēmusi vairākas atzinības un augstus vērtējumus Ikšķiles novada izglītības un jaunatnes darbības jomā.


No deputātiem izdalītajām 15 vēlēšanu zīmēm visas tika atzītas par derīgām un balsošanas rezultātā par Jankunu nobalsoja 13 deputāti.


Saskaņā ar likumu "Par pašvaldībām" pēc domes priekšsēdētāja priekšlikuma dome ieceļ izpilddirektoru, kas pašvaldības nolikumā noteiktajā kārtībā ir atbildīgs par pašvaldības iestāžu un pašvaldības kapitālsabiedrību darbu. 


LETA jau ziņoja, ka Ikšķiles novada pašvaldības izpilddirektora amats kļuva vakants pēc tam, kad pērn decembra sākumā no Ikšķiles domes priekšsēdētāja vietnieka amata atkāpās Česlavs Batņa (LZS), bet viņa vietā ievēlēja domes izpilddirektoru Marisu Martinsonu (LZS), kas deputāta mandātu ieguva tajā pašā dienā.

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/ikskile/45968

2020. gada 9. februārī, 09:30, Ikšķiles novada jaunumi
Leta

Jaunākie komentāri

???? • 2020. gada 11. februārī, 18:33
NĒ,tikai ne to...Tie kas argumentēja PRET,pareizi darija...
< vārdam • 2020. gada 9. februārī, 17:32
Ikšķilē baigi modernās tehnoloģijas. Ijšķile ir aizrāvusies ar pievienošanos salaspilij , ka nekam citam nav laika.
Skats no malas • 2020. gada 9. februārī, 14:29
Lai Agnesei Veicas, šis darbs nav no pateicīgākiem. Tauta bļaus -kur mani nodokļi-deputāti-kur Tavs darbs -kā visu atrisnāsi. No sirds vēlu, lai Tev izdodas!

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet