Atgriezties pie raksta

Česlavs Batņa saglabā amatu Ikšķiles novada domē

Šodien, 30.augustā Ikšķiles novada dome ārkārtas sēdē lēma par Ikšķiles novada domes priekšsēdētāja vietnieka Česlavas Batņa atbrīvošanu no Ikšķiles novada domes priekšsēdētāja vietnieka amata (PRET 8 balsis, PAR 5, lēmuma pieņemšanā nepiedalījās 1). Deputātu balsojuma rezultātā Č.Batņa saglabā domes priekšsēdētāja vietnieka amatu.


 

Līdz ar to līdzās Ādažu novada domei un Ikšķiles novada domes priekšsēdētājam Indulim Trapiņam arī Ikšķiles novada domes deputāti ir lēmuši par to, ka neiebilst Č.Batņam Ādažu vidusskolas direktora amatu apvienot ar Ikšķiles novada domes priekšsēdētāja vietnieka amatu.


Ārkārtas sēdes debatēs Č. Batņa paskaidroja, ka atsevišķu deputātu izteiktajām bažām šobrīd nav pamata, jo pirms vēl nav pilnvērtīgi uzsākti pildīt jauniegūtā amata pienākumi ir pāragri spriest un apšaubīt amatu savienošanas iespēju. "Iesniegtais lēmumprojekts pamatojas uz pieņēmumiem un emocijām, nevis konkrētiem faktiem vai apstākļiem, turklāt attiecībā uz amatu savienošanu ir ievēroti visi spēkā esošie normatīvie akti," paskaidroja Č. Batņa.

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/ikskile/44546

2019. gada 30. augustā, 14:17, Ikšķiles novada jaunumi
Ogrenet

Jaunākie komentāri

Īstermiņa kredīti 48 stundu laikā (guichardmarc739@gmail.com) • 2019. gada 31. augustā, 10:40
Īstermiņa kredīti 48 stundu laikā (guichardmarc739@gmail.com)
nemaz nav smieklīgi • 2019. gada 31. augustā, 07:51
niku SMIEKLĪGI kā personu/ indivīdu vai personāžu arī nav grūti sazīmēt, atpazīt - pat uz ielas vai tramvajā! :DDD Jo = 1 no 5iem.
Smieklīgi • 2019. gada 30. augustā, 22:45
Komentētāji vieni un tie paši. Vārds vārdā, ko komentē sociālajos tīklos, nav grūti atšifrēt autoru :D

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet