Atgriezties pie raksta

Ikšķiles domes deputāti pieprasa Č. Batņas atstādināšanu no amata

Ikšķiles domes deputāti Kaspars Grīnbergs, Kaspars Upaciers, Edgars Logins, Jānis Kravalis un Juris Saratovs pieprasījuši Ikšķiles domes priekšsēdētāja vietnieka Česlava Batņas atstādināšanu no amata.

28. augustā, Ikšķiles novada domes sēds laikā, tika noskaidrots, ka Ikšķiles domes priekšsēdētāja vietnieks Česlavs Batņa ieņem arī Ādažu vidusskolas direktora amatu. 


Pieci iepriekš minētie deputāti ir pret šādu darbību un uzskata, ka šāda amatu apvienošana nav iespējama, ņemot vērā, ka Ādažu vidusskola ir otra lielākā vidusskola Latvijā un šim amatam ir nepieciešams veltīt ļoti daudz laika, kas ir pretrunā ar domes priekšsēdētāja vietnieka amata izpildes kārtību.


Deputāti arī apšauba Č. Batņas spēju turpmāk vadīt Izglītības, sociālos un sporta jautājumus: "Ikšķiles kopienai un iedzīvotāju interešu pārstāvēšanai ir nepieciešama pilna laika slodze", uzsver K. Grīnbergs. 


Šobrīd, deputāti ir iesnieguši domē prasību par ārkārtas sēdes sasaukšanu, kuras laikā tiks lemts par Č. Batņas atstādināšanu no Ikšķiles priekšsēdētāja vietnieka amata.


 

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/ikskile/44528

2019. gada 29. augustā, 08:48, Ikšķiles novada jaunumi
Ogrenet

Jaunākie komentāri

>par Kasparu • 2019. gada 1. septembrī, 08:37
taisnība, vienu jau ielika un novāca kopā ar krimināllietu...
par Kasparu • 2019. gada 31. augustā, 23:02
Kaspars ir pilnīga nulle. Vadonis viņu ielika, vadonis viņu noņems. Tik jautājums kad tas notiks. Kaspars nav sava likteņa LĒMĒJS.
Kasparam • 2019. gada 31. augustā, 22:27
Kasparam varbūt jābeidz ēst no rokas un skraidīt pavadiņā. Tas nav tas labākais ceļš kuru sācis iet. Nauda maitā cilvēku,nu protams runa par cilvēku. Kaspar kamēr laiks attopies. Mēğini pats kaut ko sasniegt bez Ogres domes varoņiem. Kaut gan Ikšķiles vadīšana Ikšķiles mājā ir atstājusi lielu traipu.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet