Atgriezties pie raksta

Jauniešu galvaspilsētas ceļojošais kauss nodots Ikšķilei un Olainei Foto

7. decembrī apbalvošanas ceremonijā "Labākais darbā ar jaunatni 2018", Madonas novads svinīgi nodeva Jauniešu galvaspilsētas ceļojošo kausu Ikšķiles un Olaines apvienībai.

Konkursa "Latvijas Jauniešu galvaspilsēta 2018" uzvarētājs – Madonas novads šogad organizēja vairākus nozīmīgus pasākumus jauniešiem un darbā ar jaunatni iesaistītajiem, apbalvošanas ceremonija simboliski noslēdza Madonas kā Latvijas Jauniešu galvaspilsētas gadu.


Svinīgajā  ceremonijā Ikšķiles novada domes priekšsēdētāja vietnieks Česlavs Batņa kopā ar  Olaines novada pašvaldības izpilddirektoru Ģirtu Batragu saņēma ceļojošo kausu "Latvijas Jauniešu galvaspilsēta" un laba vēlējumus no Madonas novada priekšsēdētāja vietnieka Zigfrīda Gora.


2019. gadā Ikšķiles un Olaines apvienība būs epicentrs svarīgākajām Latvijas jaunatnes politikas aktivitātēm un jauniešu pasākumiem. Ikšķiles un Olaines apvienība ir pirmā novadu apvienība, kas pildīs Jauniešu galvaspilsētas pienākumus. Gada sākumā jaunieši un darbā ar jaunatni iesaistītie tiks gaidīti Jauniešu galvaspilsētas atklāšanas pasākumā Olaines novadā.


Ikšķiles novada pašvaldība ieguvusi arī Gada balvu "Inovatīvākā pašvaldība darba ar jaunatni attīstībai vietējā līmenī".

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/ikskile/42917

2018. gada 12. decembrī, 11:46, Ikšķiles novada jaunumi
www.ikskile.lv

Par šo rakstu vēl nav saņemts neviens komentārs.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet