Atgriezties pie raksta

Ikšķiles novada seniori priecājas gada noslēguma ballē Foto

8.decembrī Ikšķiles Tautas namā uz savu tradicionālo gada noslēguma balli pulcējās vairāk nekā 130 novada seniori, lai ne tikai noskatītos jauku koncertu, bet arī no sirds patikas izdejotos.

Pasākuma oficiālajā daļā klātesošos uzrunāja Ikšķiles novada domes priekšsēdētājs Indulis Trapiņš: "Šis gads ir mūsu valsts simtgades gads, tādēļ arī pašvaldības ieguldījusi daudz darba, lai  to pavadītu godam."


Priekšsēdētājs atskatījās uz tiem darbiem, kas šajā laika posmā paveikti- uzcelts jauns bērnudārzs un skolas piebūve, izveidota Tīnūžu sākumskola, realizēta centra laukuma izbūves pirmā kārta.


Īpašu paldies priekšsēdētājs teica pensionāru biedrības "Saulgrieži" valdes priekšsēdētājai Anitai Strantei un visiem tiem senioriem, kas aktīvi iesaistās sabiedriskajā dzīvē, sadarbojas ar pašvaldību. Uzrunas nobeigumā Trapiņa kungs novēlēja visiem labu veselību un možu garu, lai nākamais gads nestu tikai jaukus brīžus.


Arī biedrības "Saulgrieži" valdes priekšsēdētāja Anita Strante pateicās visiem par lielo atbalstu un atsaucību, novēlot labu garastāvokli, jauki pavadīt šo vakaru.


Savukārt koncertā muzicēja bērnu vokālais ansamblis "Puķuzirnis" Sarmītes Viļumas vadībā, senioru vokālais ansamblis "Saulgrieži" Jāņa Rijnieka vadībā. Uzstājās arī senioru deju kopa "Vijas" Inetas Vecrinkas vadībā.


Pasākuma otrajā daļā uz dejām aicināja Daiga Petkeviča un Normunds Jakušonoks.

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/ikskile/42887

2018. gada 9. decembrī, 10:03, Ikšķiles novada jaunumi
www.ikskile.lv

Par šo rakstu vēl nav saņemts neviens komentārs.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet