Atgriezties pie raksta

Ikšķiles novada pašvaldība pateicas par darbu Reģionālajai pašvaldības policijai Foto

5.decembrī savus profesionālos svētkus atzīmē Policija. Ikšķiles novada pašvaldība jau tradicionāli šajā dienā godina Reģionālās pašvaldības policijas darbiniekus.

Arī šogad Ikšķiles novada pašvaldība godināja likumsargus un pasniedza Pateicības par ieguldīto darbu sabiedriskās drošības un kārtības nodrošināšanā Ikšķiles novadā. Reģionālās pašvaldības policijas darbiniekus viņu profesionālajos svētkos sveica Ikšķiles novada domes priekšsēdētāja vietnieks Česlavs Batņa.


Priekšsēdētāja vietnieks teica paldies Reģionālajai pašvaldības policijai un Valsts policijai par kārtības nodrošināšanu novada teritorijā, uzsverot, ka sadarbība notiek augstā līmenī, un šis sadarbības modelis Ikšķiles novadā ir ļoti veiksmīgs. "Paldies par jūsu darbu, un esiet lepni, ka esat policisti!" vēlēja Č.Batņa.


Reģionālās pašvaldības policijas Ikšķiles nodaļai par sadarbību teica paldies arī kolēģi no Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Ogres iecirkņa, pasniedzot Pateicību par sekmīgu sadarbību un ieguldījumu sabiedriskās kārtības nodrošināšanā un sakarā ar Latvijas Valsts policijas 100.gadadienu.


Ogres iecirkņa Kārtības nodaļas priekšnieks Atis Ratnieks, sveicot kolēģus, uzsvēra, ka salīdzinājumā ar simts gadiem, kopš Latvijā izveidota policija, katra nostrādātais gadu skaits šķiet samērā neliels, taču tajā pašā laikā katrs darbinieks ir svarīgs posms, no kura ir atkarīga policijas nākotne un iedzīvotāju uzticēšanās likumsargiem.


Arī Ikšķiles vidusskolas direktore Ginta Liepiņa sveica klātesošos viņu svētku dienā un pasniedza Pateicības par veiksmīgu sadarbību. G.Liepiņa teica paldies Reģionālās pašvaldības policijas Ikšķiles nodaļai par atbalstu, veiksmīgu sadarbību izglītojošo pasākumu organizēšanā, drošības un kārtības uzturēšanā skolā, kā arī personīgi Reģionālās pašvaldības policijas inspektoriem Dainim Ilgažam un Kristīnei Brīdei par godprātīgu darbu, atbalstu drošības un kārtības uzturēšanā skolā. 


Reģionālās pašvaldības policijas un Valsts policijas darbinieki ir aktīvi palīgi sabiedriskās kārtības nodrošināšanā arī dažādos, it īpaši jauniešu, pasākumos, tāpēc paldies likumsargiem par atbalstu teica arī Ikšķiles novada pašvaldības Izglītības, sporta un jaunatnes lietu pārvaldes vadītāja Agnese Jankuna. 


Likumsargus profesionālajos svētkos ar muzikāliem priekšnesumiem sveica Ikšķiles Mūzikas un mākslas skolas akordeona skolotāja Natālija Čuriļina.

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/ikskile/42862

2018. gada 5. decembrī, 19:16, Ikšķiles novada jaunumi
Ogrenet

Jaunākie komentāri

Es • 2018. gada 10. decembrī, 18:33
Vemt gribās, kā viņi strādā...
Robčiks • 2018. gada 6. decembrī, 13:21
Ķegumā nu gan nevajag tādu pašvaldības policiju, kura strādā godprātīgi, jo tad jau veprim un citiem džagu drauģeļiem nebūs miera! Patlaban viss ir štokos, džaga un vepris ir pasargāti no atbildības likumu priekšā un to jau esošai domei tikai vajag.
jānis • 2018. gada 6. decembrī, 10:46
Nezinu kā strādā,bet tāds "darbs" iet labumā-redzams attēlos!

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet