Atgriezties pie raksta

Ogres tehnikuma pedagogs Andris Tilaks – Ogres novada "Gada Skolotājs 2020" Foto

Ogres tehnikuma Mežsaimniecības, kokizstrādājumu un medību nodaļas izglītības programmas "Spēkratu mehāniķis" vadītājs Andris Tilaks ir to četru Ogres novada izglītības iestāžu pedagogu vidū, kurš ieguvis titulu "Gada skolotājs 2020".

Sakarā ar Covid-19 pandēmijas epidemioloģiskajiem ierobežojumiem kopīgs visu balvu ieguvēju un nominantu godināšanas pasākums šogad izpalika, tāpēc Ogres novada Izglītības pārvaldes pārstāvji ieradās katra apbalvojamā un nominētā pedagoga izglītības iestādē, lai apsveiktu un sacītu paldies par paveikto.


Apsveicējas – Ogres novada Izglītības pārvaldes galvenā speciāliste vispārējās izglītības jautājumos Vineta Āboltiņa, galvenā izglītības speciāliste, metodiķe Olga Ozola un Ogres starpnovadu arodorganizācijas priekšsēdētāja Velga Kalniņa – apciemoja arī Ogres tehnikumu, lai tiktos ar balvas ieguvēju un tehnikuma vadību.


"Ogres novada izglītības pārvalde novērtē un sirsnīgi pateicas par ieguldīto un nesavtīgo darbu Ogres novada bērnu un jauniešu izglītošanas procesa pilnveidē, inovāciju meklējumos un radoša mācību procesa uzturēšanā! Esam pateicīgi un gandarīti par mūsu skolu pedagogu un audzēkņu augstajiem sasniegumiem, novērtējam jūsu ieguldīto laiku un darbu. Zināšanu iegūšanai ir nepieciešams laiks, bet laiks nevienam nepieder. Jums ir iespēja tikai piedalīties un priecāties par audzēkņu panākumiem skolas laikā un būt lepniem par savu audzēkņu turpmākajiem sasniegumiem dzīvē," teica O.Ozola. "Vēlam tikpat lielu sirsnību, mīlestību, milzu pacietību šajā skaistajā, bet nebūt ne vieglajā dzīves misijā – būt skolotājam. Lai izturība, pacietība un iedvesma ir labākais sabiedrotais! Iedvesmojošu un vieglu ikdienas darbu vēlam ikvienam skolas pedagogam!"


O.Ozola pasniedza Pateicību Ogres tehnikuma direktorei Ilzei Brantei. Vislielākos suminājumus saņēma Mežsaimniecības, kokizstrādājumu un medību nodaļas profesionālo priekšmetu skolotājs Andris Tilaks, kurš šogad tika izvirzīts Ogres novada pašvaldības balvai "Gada Skolotājs 2020".  A.Tilakam balva pasniegta "Par ieguldījumu Latvijas profesionālās izglītības attīstībā". 


"Andris Tilaks ir izglītības programmas "Spēkratu mehāniķis" vadītājs. Ogres tehnikumā uzsācis strādāt jau trešo mācību gadu. Tā ir jauna izglītības programma, kas nomainīja programmu "Meža mašīnu mehāniķis". Mācību iestādei ir liels izaicinājums uzsākt jaunu programmu, bet Andris Tilaks ir lielisks pedagogs, kas spēj tikt ar to galā. Viņš izstrādā gan saturu, gan sniedz priekšlikumus materiālās bāzes nodrošinājumā, kā arī pats rada dažādus modeļus praktiskā darba apmācībai. Par Andra Tilaka darba augsto kvalitāti liecina arī tas, ka viņš ir profesionālās meistarības konkursu "EiroSkills" un "WordSkills" eksperts, kurš gatavo audzēkņus dalībai šajos konkursos. Par augstiem sasniegumiem spēkratu mehāniķu profesionālajā kvalifikācijā saņēmis Ministru kabineta Atzinības rakstu," balvas saņēmēju raksturo Ogres tehnikuma direktore Ilze Brante.


Balvu "Gada Skolotājs" Ogres novada pašvaldība piešķir par inovācijām izglītības procesā vispārējās pirmsskolas izglītības iestādēs, vispārējās pamatizglītības un vidējās izglītības iestādēs, kā arī profesionālās ievirzes izglītības iestādēs.

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/OT/48322

2020. gada 30. oktobrī, 17:41, Ogres tehnikums
Ogrenet

Jaunākie komentāri

absolvents • 2020. gada 31. oktobrī, 08:47
Man liels prieks par savu skolotāju. Apsveicu!

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet