Atgriezties pie raksta

Sveic Ogres tehnikuma pedagogus profesionālajos svētkos Foto

5.oktobrī Ogres tehnikumā bija divkārši svētki – multifunkcionālās halles atklāšana un Skolotāju diena.

"Pedagogu darbā pats svarīgākais ir pildīt sabiedrības un valsts uzticēto pienākumu - audzināt jaunatni. Tā ir mūsu misija - palīdzēt audzēkņiem mācīties un attīstīties. Mēs spējam veicināt jauniešu personības veidošanos un viņu talantu attīstību," svētku uzrunā kolēģiem sacīja Ogres tehnikuma direktore Ilze Brante. "Saku jums katram paldies par ieguldījumu pedagoģiskajā darbā, novēlu neizsīkstošu enerģiju un spēku, radošu izdomu darbā ar jaunatni!"


Svētku pasākumā piedalījās un pedagogus sveica Ogres, Ikšķiles, Kokneses un Gulbenes pašvaldību pārstāvji – Ogres novada pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieks Gints Sīviņš, Ikšķiles novada domes priekšsēdētāja vietnieks Mariss Martinsons, Gulbenes novada domes priekšsēdētāja vietnieks Andis Caunītis un Kokneses novada domes izpilddirektors Ilmārs Klaužs.


Ogres tehnikums ir saistīts ne tikai ar Ogres un Ikšķiles novadiem, kuru teritorijās izvietotas mācību un dienesta viesnīcu ēkas. Kopš 2017.gada izglītības programmas tiek īstenotas Kokneses novada Vecbebros, bet no 2019.gada arī Gulbenes novada Rankā.


Sakot paldies par izcilāko pedagogu un tehnisko darbinieku ieguldījumu tehnikuma attīstībā un kvalitatīva mācību procesa īstenošanā, pašvaldību pārstāvji pasniedza viņiem Pateicības rakstus.


Īpašu apsveikumu pedagogiem profesionālajos svētkos bija sagatavojusi Ogres tehnikuma audzēkņu pašpārvalde, kuras vārdā runāja Dizaina un mākslas nodaļas audzēkņi Amanda Ieva Tutāne (2MD2) un Kristiāns Graudiņš (3ID).

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/OT/48117

2020. gada 6. oktobrī, 11:32, Ogres tehnikums
Ogrenet

Par šo rakstu vēl nav saņemts neviens komentārs.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet